>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Smith nie gra.

W jakich spotkaniach te overki.?
E:myslałem,że coś na kosza grasz
Piłka Nożna Brazylia gram 1,5 i 2,5 próbije 1.75 za drobne a grubiej 1,5 i 0,5 to bardzo ostro

Pozdrawiam w kosza niegram Nba bo sie nieznam jedynie coś z Europejskich na overki albo handi ,Argentyna to różnie z nią bywa raz wejdzie overki a raz nie

U 0

Gość
ja mogę polecić hokej ahl 4,5 1.45 start o 2 Milwaukee Admirals - Charlotte Checkers ten Hokeik w 3 meczach padało ponad 5 goli jak grali między sobą

U 0

Gość
Cieżko powiedzieć Argentyna ma swoje akcje a Columbia średnio ,ja mam Argentyne po 1.60 i jak wygrają to przeskoczą KOLUMBIE i będa sie liczyć w walce o awans ????

U 0

Gość
Czytałem,ze grasz za bardzo duze pïeniādze,masz zdrowie,że ryzykujesz po takhm kursie.
Dziękuję ale przeważnie 0,5 padają wyniki ,ale nieraz można się naciąć jak z Tunezją poleciałem a tyle setek mieli ,ale nie skuteczni byli .Myślę nad Brazylią 1,5 i 2,5 po większym kursie za drobne 2,5 1.75 i hokeje pogram o 3 z CANADY
Kootenay Ice - Medicine Hat Tigers TEN MECZYK NA 2 grają z ostatnią a overek tez delikatnie pogram 6,5 bo ostatnio wynik był 4-1

Ty też wygrywaj sporo ,nieraz mam nerwy ,teraz jestem opanowany ,nie to co kilka lat temu ,strasznie warjowałem nie z obstawiania tylko z picia:-( , ateraz nie pije i jestem spokojny i zadowolony . A na robote czekam jak sezon się zacznie .Zimą odpoczywam ,nieraz pójde pomóc kumplowi na targ i pogadam sobie z nim jak przywiezie towar :]

H 902

hank

Użytkownik
No za taki faul Bravo bez kartki ja nie rozumiem... Brakło 1 zatem ;/
Wcześniej też była kartka, w 81 od tyłu kopał. Nie miał ten mecz niestety odpowiedniej temperatury i sędzia odpuścił sobie kartki. Brakło jednej, jak zwykle.
Inna sprawa, że jakby ten rozdziw strzelił tego karnego, to mogłoby się jeszcze w końcówce coś wydarzyć.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
W głowie się nie mieści że nie dał kartki Bravo.
Blisko tam było, jeszcze ten słupek na koniec. Ale Pekerman to przeszkadzał w grze, bo nie rozumiem jak można było zrobić w przerwie zmianę 1za1 na 8-ce i próbować gonić wynik tym środkiem pola na poziomie ekstraklasy. Co piłki dotknęli to kopali się po czołach.

Lekką ręką ten BTS był do zrobienia. Argentyna się mocno cofnęła i dawała atakować. J/w, debilne decyzje.

U 0

Gość
Ja Pograłem Brazylie 1,5 1,25 ,ale jak kto chce może 2,5 delikatnie walnać 1.75 albo over 0,5 połowa powinno szybko pasc brameczki ,moim zdaniem jak w Argentynie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom