A Price jest równy? Tak samo faluje jak Thornton, z tym że większość meczów na niższym poziomie jak Thorn.Gerwyn Price, @2.10. Bet365.
Thornton bywa nierówny, więc lekkie value na Price'a w tym kursie jest.
Obsade mam, tylko bajzel w zapiskach, a szukam czy o jakimś coś napisałem, ostatnio uratowało mnie to przed wpakowanie się w over kartek w Brazylia - Argentyna.Czemu dali to ich sprawa, sędzia świetny, widziałem go już w akcji.
http://prntscr.com/d7qn7w tu masz nazwiska sędziów jakbyś był na etapie szukania.
Z moich obserwacji tylko w Chile warto się pakować w kartki. Raz że arbiter, a dwa drużyny i waga meczu.
za bardzo sie macha...Brak mi słów na to, co wyrabiał Raonic. Strasznie niskie tenisowe IQ.
Co masz na mysli ?Brak mi słów na to, co wyrabiał Raonic. Strasznie niskie tenisowe IQ.
to ja moze dodam:lige finlandzka i filipinska i koreanska w kosza. We wszystkich tych 3 cuda jak berety... ????zgadza się, tam dają kursy 1.45 - 2.60 a czy wygra gospodarz czy goście to rzut moneta.
Powyżej 4,5 kartki w Anglii @1,66 za tysiąca!
Dalej nie.rozliczyli wam 180's Samozwańca jako wygraną ?
Sporo bezsensownych pójść do siatki przede wszystkim. Wie doskonale, że niewiele potrafi przy niej grać, ale odcina mu mózg i z nieprzygotowanych pozycji biegnie.Co masz na mysli ?
Ludzie nauczcie sie ze tacy zawodnicy moga dobrze grac ale i tak na 10 meczy 9 przegra ????
Mowa kiedy gramy np z djoko
Gerwyn Price, @2.10. Bet365.
Thornton bywa nierówny, więc lekkie value na Price'a w tym kursie jest.
no to tak jak u mnie, choć jest progres bo wisi jako nierozliczony teraz.Dalej nie.