LIVE Betting. Piłka nożna. Women. Israel. Premier League. Maccabi Kiryat Gat Women vs Bnot Netanya Women. Wynik z handicapem : Maccabi Kiryat Gat Women (-5.5). Kurs: 1.94
Cię telefon naliczył. A ja nie zdążyłem na lot. Dzis miałem byc w Dubaju, a w nocy lecieć na Zanzibar. Jestem pare k w plecy. A najgorsze jest to , ze dwa tyg urlopu w domu, bo dziewczyna sie jeszcze rozchorowała ????Ale mnie telefon naliczył, mam pęknięty wyświetlacz w smartfonie,
Byłem zalogowany na rocznym, zacząłem obserwować mecze i obstawił mi za 600 kupony które nie weszły. Strata
Życie nie rozpieszcza, nie wiem dlaczego ale moglo y byc tak pięknie. Będzie następny lot, tak i zakłady do odkucia, głowa do goryCię telefon naliczył. A ja nie zdążyłem na lot. Dzis miałem byc w Dubaju, a w nocy lecieć na Zanzibar. Jestem pare k w plecy. A najgorsze jest to , ze dwa tyg urlopu w domu, bo dziewczyna sie jeszcze rozchorowała ????
Dogig/Melo 2-0
Bet365 @ 1.8
Tyle zbiegów okolicznosci było wczoraj, ze wierze, ze nie było mi pisane tam poleciec. Najpierw strzeliła opona, pozniej teście po nas przyjechali i wpadliśmy do rowu, a na koniec korek na autostradzie, bo był śmiertelny wypadek i zablokowali. 20 min sie spóźniliśmy. Ten Zanzibar to nie był A wygrana. Az tyle nie udaje sie wygrywać ????Życie nie rozpieszcza, nie wiem dlaczego ale moglo y byc tak pięknie. Będzie następny lot, tak i zakłady do odkucia, głowa do gory
Na pewno nie przypadek. Stara zasada hazardzisty, nie obstawiaj pod wpływem złości i emocjiTyle zbiegów okolicznosci było wczoraj, ze wierze, ze nie było mi pisane tam poleciec. Najpierw strzeliła opona, pozniej teście po nas przyjechali i wpadliśmy do rowu, a na koniec korek na autostradzie, bo był śmiertelny wypadek i zablokowali. 20 min sie spóźniliśmy. Ten Zanzibar to nie był A wygrana. Az tyle nie udaje sie wygrywać ????
ZapomnijłADUJĘ W bRAZYLI OVER 1,5HT ~3,00
Za późno, oby in plusZapomnij
38min ????Ukraina vs Serbia
Gol przed 70min @ 1.80 (Obecnie 33'