>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Na cbble na pewno wg. mnie są faworytami nawet online.
Mi ogólnie ciężko się obiektywnie wypowiadać gdy gramy z NiP. Szwecja, a przede wszystkim Get Right. O tym wszystkim kilkunastoletni fani tej gry nie zapominają. Co prawda wszyscy już dorośli i nie ma takich akcji jak w 1.6, ale bojowe nastawienie pozostało :grin:

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pograłem sobie pseudo taśmę i mam w niej Latinę, Modenę, Perugię i Lube. Siatka kończy więc ciekawe gdzie jest ta mina. Na razie to Modena wygrywa wyścig o to miano ;)

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Pograłem sobie pseudo taśmę i mam w niej Latinę, Modenę, Perugię i Lube. Siatka kończy więc ciekawe gdzie jest ta mina. Na razie to Modena wygrywa wyścig o to miano ;)
Modena to nie wiem co odpie....r. ngapeth vetori loroux a oni dostaja 16.-9 ...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Modena to nie wiem co odpie....r. ngapeth vetori loroux a oni dostaja 16.-9 ...
W każdym secie przesypiają początki. W 1 secie się udało dojść ale w 2 i 3 już nie i tyle. Muszą grasz koszmarnie. Szkoda bo te 4 mecze zamykają mi fajną taśmę, ale nie mogło by być łatwo i przyjemnie ;)

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
W każdym secie przesypiają początki. W 1 secie się udało dojść ale w 2 i 3 już nie i tyle. Muszą grasz koszmarnie. Szkoda bo te 4 mecze zamykają mi fajną taśmę, ale nie mogło by być łatwo i przyjemnie ;)
Mam te same mecze Latina Perugia Modena i Lube zpalapne po ladnych kurdach na live

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom