na trzecia braklo zycia ????to bylo akurat latwe
dokladam jeszcze over 2,5 po 2,4
wedlug mnie warto nawet over 1 po 3,9
Wiem, ale chciałem posłuchać. VP mają sporo szacunku i przez to online wg. mnie można fajne kursy przeciwko nim łapać a na overpassie szczególnie online nie zachwycają.Gramy online, sam wiesz to co oznacza.
Nawet fajnie prowadzi spotkanie.
Patrzyłem na kursy i prawdę mówiąc są chyba dobrze wystawione. Przeciwko naszym co prawda z natury nie gram, ale pomimo tego przesady na NiP nie widzę.Wiem, ale chciałem posłuchać. VP mają sporo szacunku i przez to online wg. mnie można fajne kursy przeciwko nim łapać a na overpassie szczególnie online nie zachwycają.
Zobaczymy co będzie, jak ktoś zacznie kogoś dusićNawet fajnie prowadzi spotkanie.
W Ekstraklasie dużo kibiców cały czas zadaje mu pytanie..
-Marciniak..
-Co ??? ????
Na 2 mapie były kursy rzędu 1,50 na VP teraz się wyrównały. Mi się wydaje, że VP na overpass raczej faworytem online nie jest dlatego poszedłem w NIP.Patrzyłem na kursy i prawdę mówiąc są chyba dobrze wystawione. Przeciwko naszym co prawda z natury nie gram, ale pomimo tego przesady na NiP nie widzę.
Tego nie widziałem, niemniej na cbble i tak stawiałbym na VP.Na 2 mapie były kursy rzędu 1,50 na VP teraz się wyrównały.