>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Gramy online, sam wiesz to co oznacza.
Wiem, ale chciałem posłuchać. VP mają sporo szacunku i przez to online wg. mnie można fajne kursy przeciwko nim łapać a na overpassie szczególnie online nie zachwycają.
1 mapa idzie +2,5 na NIP i na wygraną mapę.
Na drugiej te kursy wydają się odpowiednie ale zobaczę jak zagrają na overpassie bo na cbble to oni zawsze są mocni.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wiem, ale chciałem posłuchać. VP mają sporo szacunku i przez to online wg. mnie można fajne kursy przeciwko nim łapać a na overpassie szczególnie online nie zachwycają.
Patrzyłem na kursy i prawdę mówiąc są chyba dobrze wystawione. Przeciwko naszym co prawda z natury nie gram, ale pomimo tego przesady na NiP nie widzę.

G 370

golkiper

Użytkownik
Grecja over 1,5 gola w towarzyskim z Białorusią, Óni 4,9. Value, Grecy wyszli składem węgla i papy, w drugiej połowie pewnie 1 garnitur dostanie z pół godziny. Nie sądze, żeby Białoruś utrzymała czyste konto, a myślę, ze Grecy się zepną to stać ich na jakieś 2-1.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Patrzyłem na kursy i prawdę mówiąc są chyba dobrze wystawione. Przeciwko naszym co prawda z natury nie gram, ale pomimo tego przesady na NiP nie widzę.
Na 2 mapie były kursy rzędu 1,50 na VP teraz się wyrównały. Mi się wydaje, że VP na overpass raczej faworytem online nie jest dlatego poszedłem w NIP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom