>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Paire B. - Eysseric J. &lt;------ - ktos cos wie o tym zawodniku ?
Dość znany francuski challengerowiec, choć jego meczów nigdy nie widziałem zresztą jak 3/4 tych z chelków, ale po tylu latach sprawdzania wyników spotkań jego nazwisko zapadło już mi w pamięć. Na pewno nie jest to gość w stylu Marcusa Willisa na Wimbledonie. Paire może te spotkanie sprzedać bo dla takiego gościa kasa za wygranie takiego podrzędnego turnieju to kieszonkowe. Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dość znany francuski challengerowiec, choć jego meczów nigdy nie widziałem zresztą jak 3/4 tych z chelków, ale po tylu latach sprawdzania wyników spotkań jego nazwisko zapadło już mi w pamięć. Na pewno nie jest to gość w stylu Marcusa Willisa na Wimbledonie. Paire może te spotkanie sprzedać bo dla takiego gościa kasa za wygranie takiego podrzędnego turnieju to kieszonkowe. Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????
dodałbym że Eysseric jest leworęczny i posiada dobry serwis

master. 1K

master.

Użytkownik
Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????
Taa patrząc na obsade tego turnieju to grając zupełnie na poważnie może spokojnie przegrać z 2/3 zawodników :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom