Dość znany francuski challengerowiec, choć jego meczów nigdy nie widziałem zresztą jak 3/4 tych z chelków, ale po tylu latach sprawdzania wyników spotkań jego nazwisko zapadło już mi w pamięć. Na pewno nie jest to gość w stylu Marcusa Willisa na Wimbledonie. Paire może te spotkanie sprzedać bo dla takiego gościa kasa za wygranie takiego podrzędnego turnieju to kieszonkowe. Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????Paire B. - Eysseric J. <------ - ktos cos wie o tym zawodniku ?
http://www.goalzz.com/main.aspx?c=1459&amp;stage=1&amp;sch=trueGdzie można sprawdzić wyniki siatkówki z kuwejtu?
dodałbym że Eysseric jest leworęczny i posiada dobry serwisDość znany francuski challengerowiec, choć jego meczów nigdy nie widziałem zresztą jak 3/4 tych z chelków, ale po tylu latach sprawdzania wyników spotkań jego nazwisko zapadło już mi w pamięć. Na pewno nie jest to gość w stylu Marcusa Willisa na Wimbledonie. Paire może te spotkanie sprzedać bo dla takiego gościa kasa za wygranie takiego podrzędnego turnieju to kieszonkowe. Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????
A po co Ci ta wiedza? Wystarczy, ze wiesz kim jest Paire i juz wiadomo, ze ten mecz trzeba ominąć.Paire B. - Eysseric J. <------ - ktos cos wie o tym zawodniku ?
Dzięki za typ, ja postawiłem remis @3,75i weszło.Feye-Roda over 3.5 po 2,15
Jak dobrze widzę to nie ma tam dzisiejszych meczy
Lekki plusik bo przy 12:8 zrobili sobie chyba jakiś break i doszli ich na 12:12 przez co hc nie ogarnęli.
Taa patrząc na obsade tego turnieju to grając zupełnie na poważnie może spokojnie przegrać z 2/3 zawodników :grin:Z drugiej strony to jest taki jełop, że nawet nie sprzedając może któryś mecz na tym turnieju przegrać ????
Nie upatruj niespodzianki. zero szansPaire B. - Eysseric J. <------ - ktos cos wie o tym zawodniku ?
отмена - "anulowane"Potrzebuje wynik meczu siatkówki al qadsia vs al jahra ktos coś?
obsral gacie za wczesnie ????2 set Nema po 4,5, calkiem niezle serwuje, licze na tb i troche szczescia