Pau Orthez -7,5 @ 1.90 Betsson
Dogrywka, kolega ladnie utrafil kursik na Dignitas, nie sadze ze teraz to wypuszcza ????Co tam się dzieje ?
Dużo szczęścia przy bramce, właściwie to goście sami sobie strzelili golaWurzburger Kickers @2.30 próbuje lekko, po statystykach można stwierdzić, że przeważają, grają z ostatnią drużyną, może dadzą rade
over 10,5 rogów w Niemczech @ 2.20
Dignitas @ 6,5 to za duzo jest
Czy ja wiem czy by było 16:14 ? Fnatic na pewno by miało jeszcze jednego fulla. Generalnie nagle Fnatic się zacięło a wygrali w najmniej oczekiwanym momencie. Równie dobrze można powiedzieć że przy chyba 14:11 przegrali 3:1 wygrywając to skończyłoby się 16:11 najprawdopodobniej.Gdyby nie przegrali vs eco byloby 16:14, a tak przegrali 16:19. Teraz licze, ze dignitas zostanie zestompowane. Biedny meczyk, okazjonalne swietne zagrania przycmione przez kontuzje mozgow, obu zespolow.
Ładnie siadło
Gdzie to przeczytałeś? Przecież on ostatnio dostał od Linzera :grin::grin:Ale ten Janowicz się stoczył. Wiedziałem zawsze, że z tą głową nic nie osiągnie, ale nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że przeczytam iż najlepszą polską rakietą będzie Majchrzak ????
Tu minus a u szwabow zwrottez okazji troche bylo, trzeba czekac na druga polowe. w szwajcarii teraz over 1 po 2