>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Coś Ty. Po tej akcji w Ajaxie, próżno by szukać w Polsce obrońców Holendra ;)
Jasna sprawa, ale akurat to co zrobił w Interze to nie jego wina czy indywidualna porażka. Przejął zespoł na 1,5 tygodnia przed ligą, pół transferu nie zrobił swojego bo nie wierzę, że to jego pomysł był z szybszym ściągnięciem Gabriela za co musieli dopłacić a on w tej rundzie zagrał póki co 15 minut :grin: Żółtki nie ogarniają tego biznesu chyba, to nie Chiny że kupią dwie - trzy gwiazdy i styka.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
+5,5 na najlepszej mapie Optic vs SK, które nie wiadomo jak zareaguje po przegranym finale u siebie ? Czemu nie. To tylko online a linia koszmarnie wysoka.

Chodzi o 1 mapę cobblestone.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Do tego dodaję na obu mapach Cloud9 na hc +2,5 i na win mapy kursy w okolicach 1,90 na hc i okolice 2,25-2,30 na mapę. Gramy dwa razy traina. Obie ekipy na tej mapie bardzo mocne. Ale przewaga psychologiczna po stronie Cloud9, którzy wygrali ostatni finał przeciwko SK. Do tego SK gra wcześniej z Optic i tyle godzin grania może trochę obniżyć ich koncentracje.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jasna sprawa, ale akurat to co zrobił w Interze to nie jego wina czy indywidualna porażka.
Jak to menago, padł ofiarą wewnętrznego syfu. Nie on pierwszy i nie ostatni. Przy okazji fakt, że na europejskiej scenie bogiem futbolu nie jest, tylko ułatwił jego szybkie zwolnienie.

domel206 802

domel206

Użytkownik
serio?

nie wstawiałem nigdy swoich screenów, niech bedzie ten pierwszy raz...

uważam że i tak to była średnia doba jeśli chodzi o możliwy zarobek ;)

no dobra wygrales ????
mam nadzieje że utrzymujesz taka skutecznosc caly czas ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Opelka poskłada Bemelmansa
wczoraj Ruben męczył strarsznie bułę na serwisie a z kolei Opelka nie dał szans swojemu rywalowi na choćby jednego breaka, myślę że Bemelmans nie będzie swoich podań wygrywał łatwo i w końcu ulegnie a wtedy wygrana seta będzie dla Opelki formalnością, kursy poleciały zdrowo co jest potwierdzeniem że gracze idą w stronę Amerykanina

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom