ogarniety
Użytkownik
unam - monarcas over 1,5 ht @1.72
unam - monarcas over 1,5 ht @1.72
Inter - Crotone Over 0,5 FT @ 2,10 Bet365
no to na druga nóżkę
I to jest właśnie całe Crotone, 85 minut mega wysiłku, mają wynik i robią taki błąd w samej końcówceLepiej poczekać. Crotone przy korzystnym wyniku (a w tej chwil taki ma) na 20 minut przed końcem już nie wychodzi ze swojej 16stki najzwyczajniej w świecie brakuje im już sił. Wtedy w sam raz Inter będzie w okolicach @ 2,00 i wtedy warto próbować
Inter - Crotone @ over 0,5 gola
Anderlecht - Oostende @ over 1,5 gola
@ AKO 2,16 stys
Ja próbuję.
Dla mnie prędzej do atakowania over kartek ????Panowie jak myslicie będa rozne w Sewilli ?
patrząc na ostatnie mecze over 9 @1.90 wygląda jak lokata.. czyli pewnie będzie na odwrót :grin:Panowie jak myslicie będa rozne w Sewilli ?
Ktoś nie oglądał meczu wbije na livesportsa i powie Inter w końcu pewny meczyk. 3 bramki do przodu dublet Icardiego i na zero z tyłu. Cóż za cudowna przemiana Interu, ewident grali przeciwko de Boerowi ????Inter 3:0, i kim teraz są w waszych oczach ?
Coś Ty. Po tej akcji w Ajaxie, próżno by szukać w Polsce obrońców Holendraewident grali przeciwko de Boerowi
Bolonia bez Verdiego najlepszego obecnie ofensywnego gracza + lider defensywy zawieszony na stoperze zagra dwóch Szwedów. Roma wypoczęta bo chyba nawet się nie spociła w czwartek w Austrii. Do tego wypoczęty Salah - over jak się patrzy.roma -1,5 zamyka mi fajny kupon. macie jakies info co to tego meczu jakies kontuzje albo braki w składznie ?