_beafraid
Użytkownik
BTS albo jakiś +1 na Łabędzie bym pograł, ewentualnie brak czystego konta United, kursu nie znam, ale raczej te bramki pewniejsze ????sugerujesz jakiś BTS? ????
BTS albo jakiś +1 na Łabędzie bym pograł, ewentualnie brak czystego konta United, kursu nie znam, ale raczej te bramki pewniejsze ????sugerujesz jakiś BTS? ????
Spojrzałem na historie meczów MANu ze swansea i w sumie często sobie strzelali po bramce, zastanawiam się teraz nad tym BTS-em ????BTS albo jakiś +1 na Łabędzie bym pograł, ewentualnie brak czystego konta United, kursu nie znam, ale raczej te bramki pewniejsze ????
Palermo - AC Milan
Ile goli padnie w 1. połowie?
Więcej niż 0,5
1.57
Z 10 piłkarzy w polu cieszy mnie tylko obecność Carricka. Mourinho tak przemeblował skład, że wstawił Rooneya, którego ogrywają amatorzy z Malty czy tam Andory, a posadził Rashforda, to normalnie wygląda na sabotaż.Z Darmianem na lewej, niegrającym od miesięcy Jonesem, na dodatek bez żadnego skrzydła i Rooney z przodu. Tak się zastanawiam, czy mogło być gorzej?
Zwycięstwo dzisiaj będzie darem od niebios.
izi 15-21...26-24police 1 set @ 1,95
wjezdzamy ;] czekalem na to
e: jagiello nara, zaroslinska nara montanio na plac .... 10-4 ;] dojda i tak
Dzięki za typizi 15-21...26-24
Cofam poprzedni post. Young jest jednak na skrzydle, a w obronie Carrick. Niemniej to i tak cienko wygląda.Z 10 piłkarzy w polu cieszy mnie tylko obecność Carricka. Mourinho tak przemeblował skład, że wstawił Rooneya, którego ogrywają amatorzy z Malty czy tam Andory, a posadził Rashforda, to normalnie wygląda na sabotaż.
Momentami gra mega, ale ma jakieś dziwne przestoje. Ja mam pograne jego over 8,5 wygranych gemów w fajnym dublu i jeszcze się łudzę.z tego De Minaur będzie kiedyś dobry grajek
Darcis póki co poza zasięgiem
Dosc szybkoSassuolo-Atalanta over 1ht po 2.85