>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Utenis - Palanga
o1.5 @2.25 b365
Musi być all in ze strony gości, którzy potzrebują gola do awansu. Gospodarze mogą skontrować. Ostatnie 10 minut.

minglee 312

minglee

Użytkownik
BTS albo jakiś +1 na Łabędzie bym pograł, ewentualnie brak czystego konta United, kursu nie znam, ale raczej te bramki pewniejsze ????
Spojrzałem na historie meczów MANu ze swansea i w sumie często sobie strzelali po bramce, zastanawiam się teraz nad tym BTS-em ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Z Darmianem na lewej, niegrającym od miesięcy Jonesem, na dodatek bez żadnego skrzydła i Rooney z przodu. Tak się zastanawiam, czy mogło być gorzej?

Zwycięstwo dzisiaj będzie darem od niebios.
Z 10 piłkarzy w polu cieszy mnie tylko obecność Carricka. Mourinho tak przemeblował skład, że wstawił Rooneya, którego ogrywają amatorzy z Malty czy tam Andory, a posadził Rashforda, to normalnie wygląda na sabotaż.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Z 10 piłkarzy w polu cieszy mnie tylko obecność Carricka. Mourinho tak przemeblował skład, że wstawił Rooneya, którego ogrywają amatorzy z Malty czy tam Andory, a posadził Rashforda, to normalnie wygląda na sabotaż.
Cofam poprzedni post. Young jest jednak na skrzydle, a w obronie Carrick. Niemniej to i tak cienko wygląda.

Swansea wychodzi odważnie, bo z Llorente i Bastonem od początku. To zróżnicowana para, będzie ciężko.

Leci ten mecz tak w ogóle na C+? W ramówce go widziałem, ale z nimi ostatnio różnie bywa.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Isner jak znalazł serwis :O
Jak tak będzie trafiał to nawet numer 1 rankingu i numer 1 jeśli chodzi o return go nie połamie.

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Rzeszów - Chemik poniżej 44,5 pkt drugi set kurs 1,8 bet 365 ✅✅ izzy bet :)

Rzeszowianki przegrały wygrany set i gra w drugim może się posypać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom