M
163
maniek04121993
Użytkownik
na 22 mecze wygrali tylko 1 na wyjeździe
Na luzakuArsenal - Tottenham over 7.5 korka @2.00
walcza ale kontuzja mozgu niezla a wydawaly sie mega pewniejsze i technicznie mniej surowe. czeszki warunkami na glowe je bija a drewniane w hoyJa piernicze, co te dziewczyny z plażówki robią to się w głowie nie mieści.. 4-2 4-7 po banalnych autach..
I kolejna piłka na remis w aut ????Ja piernicze, co te dziewczyny z plażówki robią to się w głowie nie mieści.. 4-2 4-7 po banalnych autach..
Właśnie patrząc na ruchy kursów przez pierwsze minuty, to co raz bardziej mi śmierdzi łamakiem :razz:Varnsdorf 1:0 ????
niezłego bąka buki wypuściły, chociaż Opava normalnie jest o klasę lepsza i ostatnio ma dobrą formę ???? i może to spokojnie wygrać... no chyba, że jest to ustawka
1-2. Przegrały tylko i wyłącznie przez własna głupotę. Brakło im doświadczenia i chłodnej głowy. Mecz był spokojnie do wygrania, bo poziom Czeszek był w zasięgu, ale nie można wygrać jak w TB na 15pkt rywalek z połowę oddaje się przez auty w ataku. SzkodaSiatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov
Sinisalo/Ahtiainen vs Bonnerova/Nakladalova 1 @ 3.40 Bet365
Widzę tutaj lekki value i spróbuję to zagrać. Bardzo mi się podoba gra młodych Finek. Dziewczyny graja tutaj bardzo solidnie. W półfinale urwały seta faworyzowanym Czeszkom i mimo, że w dalszej części spotkania już tak dobrze nie poszło to widać, że są to ambitne i zdolne siatkarki. Co daje im szanse w tym spotkaniu o brąz? Według mnie lepsze przyjęcie. One są strasznie mobilne, ładnie pracują na nogach i po dobrym przyjęciu są w stanie lepiej rozwiązać swoją akcję ofensywną. Oczywiście ta moc na siatce będzie po stronie Czeszek, ale też należy pamiętać, że nie zawsze potencjał w ataku można wykorzystać. Tym bardziej kiedy przyjęcie bywa mocno rozregulowane. Bonnerova nigdy mistrzynią w tym elemencie nie była, Nakladalova już w półfinale pokazała jak potrafi się seryjnie mylić.Finki mają tutaj szansę, są w stanie naruszyć przyjęcie rywalek, poszukać piłek w obronie i powalczyć o drugi medal w dorosłej siatkówce.
Yann Marti 1.50 bet365
jeśli ktoś potrzebuje konta do bet365 zweryfikowane to mail; [email protected]
nie graj tego mialem pisac wlasnie, ze rzeszow napompowany bo wygranej z muszyna ktora grala mega gnoj bo graly nadzwyczaj w swiecie totalnymi rezerwami...
Rzeszów-Chemik +2.5 seta 1.83