>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
finki gdyby mialy lepsze warunki to szybko 2-0 byloby a tak ciezko wyczuc mialy 3-1 w tb poszlo na 4-5
3-1...4-7
po meczu za bardzo zaczely kombinowac a czeszki czytaja ze nie moga im wbijac gwozdzi i bez bloku gra

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ja piernicze, co te dziewczyny z plażówki robią to się w głowie nie mieści.. 4-2 4-7 po banalnych autach..
walcza ale kontuzja mozgu niezla a wydawaly sie mega pewniejsze i technicznie mniej surowe. czeszki warunkami na glowe je bija a drewniane w hoy
e; the end wykladanka na 10-10 na czystej siatce i dupa w aut ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Varnsdorf 1:0 ????
niezłego bąka buki wypuściły, chociaż Opava normalnie jest o klasę lepsza i ostatnio ma dobrą formę ???? i może to spokojnie wygrać... no chyba, że jest to ustawka

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Varnsdorf 1:0 ????
niezłego bąka buki wypuściły, chociaż Opava normalnie jest o klasę lepsza i ostatnio ma dobrą formę ???? i może to spokojnie wygrać... no chyba, że jest to ustawka
Właśnie patrząc na ruchy kursów przez pierwsze minuty, to co raz bardziej mi śmierdzi łamakiem :razz:
Ajax dnb chyba warto spróbować za @2.62

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Sinisalo/Ahtiainen
vs Bonnerova/Nakladalova 1 @ 3.40 Bet365

Widzę tutaj lekki value i spróbuję to zagrać. Bardzo mi się podoba gra młodych Finek. Dziewczyny graja tutaj bardzo solidnie. W półfinale urwały seta faworyzowanym Czeszkom i mimo, że w dalszej części spotkania już tak dobrze nie poszło to widać, że są to ambitne i zdolne siatkarki. Co daje im szanse w tym spotkaniu o brąz? Według mnie lepsze przyjęcie. One są strasznie mobilne, ładnie pracują na nogach i po dobrym przyjęciu są w stanie lepiej rozwiązać swoją akcję ofensywną. Oczywiście ta moc na siatce będzie po stronie Czeszek, ale też należy pamiętać, że nie zawsze potencjał w ataku można wykorzystać. Tym bardziej kiedy przyjęcie bywa mocno rozregulowane. Bonnerova nigdy mistrzynią w tym elemencie nie była, Nakladalova już w półfinale pokazała jak potrafi się seryjnie mylić.Finki mają tutaj szansę, są w stanie naruszyć przyjęcie rywalek, poszukać piłek w obronie i powalczyć o drugi medal w dorosłej siatkówce.
⛔⛔⛔ 1-2. Przegrały tylko i wyłącznie przez własna głupotę. Brakło im doświadczenia i chłodnej głowy. Mecz był spokojnie do wygrania, bo poziom Czeszek był w zasięgu, ale nie można wygrać jak w TB na 15pkt rywalek z połowę oddaje się przez auty w ataku. Szkoda

P 1,8K

patced

Użytkownik
✅

Rzeszów-Chemik +2.5 seta 1.83
nie graj tego mialem pisac wlasnie, ze rzeszow napompowany bo wygranej z muszyna ktora grala mega gnoj bo graly nadzwyczaj w swiecie totalnymi rezerwami...

chemik to bierze 3-0 i nie zdziwie sie jak to bedzie pokaz sily.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom