jak zawsze stabilny :grin:Olympiakos jakiś dramat
I nawet idzie złapać solidne kursy jak mają te okienka wystawowe z Happy Hour. Totomix tak samo dzisiaj cała oferta bez podatku, nie jest znowu tak najgorzej z naziemnymi i całej opinią na ich tematJakby nie patrzeć, to Milenium też jest internetowe.
Łatwiej słonia zobaczyć w centrum miasta niż się wstrzelić tą ich promocje.I nawet idzie złapać solidne kursy jak mają te okienka wystawowe z Happy Hour.
Aż tak źle nie jest. Kombinują z promocjami i próbują sobie radzić. Idź jednak poczytaj taki support - podobno najlepszego naziemnego w Polsce - na naszym forum i opinia wyrabia się bardzo łatwo.nie jest znowu tak najgorzej z naziemnymi i całej opinią na ich temat
Będzie można ogarnąć gdzieś reprezentacje na smartfonie? Kumpel pisze z Rzymu i nie ma gdzie oglądać..
euroliga dzisiaj bardzo stabilna, łącznie z CSKACytat:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Miki19 ->
Olympiakos jakiś dramat
</td> </tr> </tbody></table>
jak zawsze stabilny :grin:
No w sumie moje pewne bany weszły. Troszkę ostatnie bany mnie zdziwiły, że Optic banuje cbble. Na ich miejscu banowałbym nuke i zostawił cache i cbble. Niby komentatorzy mówią, że Optic jest dobry na Nuke ale nie bardzo wiem na czym to opierają. Wg. mnie Envy jest sporym faworytem ale kursy już nie d do grania.Ok. Czego na pewno nie będzie w meczu EnVy z Optic. Na pewno Envy banuje traina a Optic dd2. Optic raczej na pewno zbanuje nuke bo nie czują się tam też najlepiej i rzadko to grają. Myślę, że też cbble bardziej faworyzuje Envy, nie tak dawno wygrali z Optic na tej mapie 16:5. Wczoraj grali z NRG na tej mapie i też szału nie było. Po stronie T raczej standardy a po stronie CT nie musieli wiele robić a i tak doprowadzili do trochę nerwowej końcówki. No i Envy jest solidne na tej mapie. Więc zostaje cache, mirage i overpass. Envy banuje overpass raczej na pewno i pytanie co zbanują mirage czy cache. Raczej chache bo Optic na tej mapie też grywa solidnie.
Czyli mój wybór to mirage. To jest ryzyko dla Optic bo na tej mapie z czołówką zawsze dostawali. Envy grywało z mocniejszymi ekipami na tej mapie ostatnio. Chyba, że zaryzykują o zbanują mirage zostawiając cbble, która jest dobra dla obu ekip, ale zdecydowanie po wczoraj faworyzowałbym na niej Envy.
Zobaczymy na ile to się sprawdzi
Oj tu to bym polemizował, sam byłem przekonany i kiedyś tak było, że można było łączyć, ale jakieś 2 miesiące temu chciałem pograć dubel zwycięstwo gospodarzy + over 10,5 rogów i dla pewności próbowałem stworzyć e-kupon na stronie totolotka i mi normalnie stworzyło kupon, więc wpłaciłem tam, a nie do forbet, który nie oferuje możliwości połączenia dwóch takich zdarzeń na kuponie, i się przejechałem, bo tworzę kupon i "błąd - nie można łączyć powyższych kombinacji", więc sam nie wiem, jak to u nich jest obecnie.Łatwiej słonia zobaczyć w centrum miasta niż się wstrzelić tą ich promocje.
W totku też można łączyć kartki z rogami i z zakładem meczowym.
Pomysł genialny szkoda, że ciągle czekam na odblokowanie kontatrzeba liczyć na to że optic zacznie po stronie CT, to będzie można pograć envy... Ewentualnie jak optic zacznie po ct to mozna zagrać optic i potem kontrowac/zamykać ????
Wiele się zmieniło. CSKA rządzi w Europie.CSKA 22-7 w II kwarcie. Ja Real zawsze kojarzyłem jako bardzo mocny zespół. Coś się zmieniło, czy po prostu CSKA teraz tak wymiata? Pyta koszykówkowy Janusz
Bo łączyć można tylko w punkcie.Oj tu to bym polemizował, sam byłem przekonany i kiedyś tak było, że można było łączyć, ale jakieś 2 miesiące temu chciałem pograć dubel zwycięstwo gospodarzy + over 10,5 rogów i dla pewności próbowałem stworzyć e-kupon na stronie totolotka i mi normalnie stworzyło kupon, więc wpłaciłem tam, a nie do forbet, który nie oferuje możliwości połączenia dwóch takich zdarzeń na kuponie, i się przejechałem, bo tworzę kupon i "błąd - nie można łączyć powyższych kombinacji", więc sam nie wiem, jak to u nich jest obecnie.