valentine28
Forum VIP
Pewniaki to tylko w cs-ie ????Który pisał że Olimpiakos pewniak dnia ? pograłem...
Btw jak mcdonald skreczował w 3 secie przy wyniku 1:5 to w całorocznym i tak jest zwrot ta?
Pewniaki to tylko w cs-ie ????Który pisał że Olimpiakos pewniak dnia ? pograłem...
Tam zawsze zwrot.Btw jak mcdonald skreczował w 3 secie przy wyniku 1:5 to w całorocznym i tak jest zwrot ta?
Gratulacje jesteś wielki ????Macie swoją Armenie ????
Armenia @4
Jakos mnie Czarnogora nie przekonuje, no i zrobila sie masowka.
Nijak , taki jest sport ???? To dopiero druga kwarta ???? , lubię jak się ktoś wypowiada na temat koszykówki po pierwszej albo drugiej kwarcie negatywnie ????i jak mistrzu? :grin:
W takim bądź razie współczuję osobom które pograły Polańskiego ????Tam zawsze zwrot.
xD hahaArmenia lub remis 1,66 bet365
Powiedz mi co ma do rzeczy masówka a wynik meczu? Zawodnicy wiedza ze poszla masowka i beda grac gorzej czy o co chodzi?
Masowka sie oplacila
Mileniumzagram gdzieś takie kombo na mecz Polski BTS + over kartek oprócz całorocznego ?
Też miałem grać 1x ale jak zobaczyłem forumkową masówkę to pograłem Czarnogóra ht/ft @3.2 złapane już 90% zysku ????
a z internetowych kojarzysz może ?Milenium
Tam idzie zrobić kombo 1X2 + rożne + kartki + spalone + zmiana w pierwszej połowie tak/nie
Jakby nie patrzeć, to Milenium też jest internetowe.a z internetowych kojarzysz może ?