randomizerr
Użytkownik
ZWROTAdelaide United - Brisbane Roar : Over 2 goli FT,azjan @2
ZWROTAdelaide United - Brisbane Roar : Over 2 goli FT,azjan @2
Radomiak Radom !!!!Dla odważnych z hajsem
USM El Harrach over 0,5ht ~2,62
Maccabi Kabilio Jaffa over 0,5ht ~~2,10
Ja obróciłem szybko grając na żywioł all iny i miałem 490zł,wysłałem zdjęcia dowodu, wpłaciłem i obróciłem wpłacone 40zł, zleciłem wypłatę 450zl, resztę sobie dalej mnożę (tzn. Staram się ???? ) i mi wczoraj po dwóch dniach zweryfikować konto i przetworzyli wypłatę, więc ile wygrasz po obrocie to TwojeJak jest z wypłatą ugranej kasy na tym bonusie bwin? Ja z 40 zrobiłem sobie ponad 200 i zastanawiam się jak i teraz jest? Można wziąć tylko 40 zł, a reszta przepada czy jak ? Bo nie wiem czy sobie weryfikować tam konto w pełni, czy ich olać i niech sobie kasę zabiorą ????
Ok, dzięki. Czyli jak dobrze dedykuje to muszę wpłacić swoje 40 zł, zagrać coś i wtedy mogę to co mam wypłacić ?Ja obróciłem szybko grając na żywioł all iny i miałem 490zł,wysłałem zdjęcia dowodu, wpłaciłem i obróciłem wpłacone 40zł, zleciłem wypłatę 450zl, resztę sobie dalej mnożę (tzn. Staram się ???? ) i mi wczoraj po dwóch dniach zweryfikować konto i przetworzyli wypłatę, więc ile wygrasz po obrocie to Twoje
I dorzucam Ukraina rezerwa over 1,5ht ~2,20
Żeby wypłacić to chyba tez musisz wysłać dokumenty, bo ja wysłałem od razu po rejestracji i jeszcze przed zatwierdzeniem zleciłem wypłatę i potem dostałem maila, że dowód zweryfikowany i mogę teraz wypłacić wiec moje zlecenie wypłaty było w poczekalni na weryfikację konta, ale o tym nie wiedziałem, bo nic nie pisali o tym, żeby dokumenty wysłać a wypłata jest zablokowana i jest napisane, ze trzeba najpierw wpłacić, więc zrobiłem minimalny depozyt i go obróciłem po niskim kursie, żeby uniknąć sytuacji, że by się czepiali, że muszę obrócić depozyt i opóźniłoby to wypłatę, która i tak długo tam trwa, wczoraj wieczorem zweryfikowana, dojdzie w 2-4 dni robocze, a zlecałem ją 9.11 o 9:00Ok, dzięki. Czyli jak dobrze dedykuje to muszę wpłacić swoje 40 zł, zagrać coś i wtedy mogę to co mam wypłacić ?
No to elegancko, wygląda całkiem przyjemnie ???? Dzięki za informację !Żeby wypłacić to chyba tez musisz wysłać dokumenty, bo ja wysłałem od razu po rejestracji i jeszcze przed zatwierdzeniem zleciłem wypłatę i potem dostałem maila, że dowód zweryfikowany i mogę teraz wypłacić wiec moje zlecenie wypłaty było w poczekalni na weryfikację konta, ale o tym nie wiedziałem, bo nic nie pisali o tym, żeby dokumenty wysłać a wypłata jest zablokowana i jest napisane, ze trzeba najpierw wpłacić, więc zrobiłem minimalny depozyt i go obróciłem po niskim kursie, żeby uniknąć sytuacji, że by się czepiali, że muszę obrócić depozyt i opóźniłoby to wypłatę, która i tak długo tam trwa, wczoraj wieczorem zweryfikowana, dojdzie w 2-4 dni robocze, a zlecałem ją 9.11 o 9:00