>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Reds vs Roar - oglądam ten mecz i &quot;teoretycznie&quot; powinien być overowy, ale jakby nie bramka (trochę przypadkowa) to mecz wyglądał na 0-0.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Teoretycznie to mecz powinien być underowy to najmniej strzelające drużyny w ty sezonie. Po drugie jakbyś widział pierwsza polowe to byś widział, ze goście mieli okazje i cisną. No ale jak grasz po h2h i idziesz na podstawie h2h w overy to powodzenia. Nie wiem po co wgl ja tu dyskutuje ...

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reds vs Roar - oglądam ten mecz i &quot;teoretycznie&quot; powinien być overowy, ale jakby nie bramka (trochę przypadkowa) to mecz wyglądał na 0-0.
Chyba slabo ogladales, bo ja patrzac jakies 10 minut, widzialem ze 3 BARDZO dobre okazje na gola.

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Ehh ja chciałem zagrać over 1.5 i juz mi nie przyjęli :/
po tym jak ogladam ten mecz, Brisbane daja sie zepchnac bardzo bardzo i tak jakby chcieli dac wygrac Adelaide, moze stad taki wysoki kurs na nich az 3.0 przedmeczowy, poszedl po @3 over 2.5

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka - Korea Kobiety

Hungkuk Pink Spiders (+1.5 seta)
vs IBK Altos
@ 1.90 Bet365

Dziewczyny z Hungkuk dobrze rozpoczęły sezon, potem dwie porażki, ale teraz w pełni sił jest lidera Tabitha love i to od razu wzmacnia siłę ognia. Mecz u siebie i walka o wygraną powinna być do samego końca. Tym bardziej, że IBK mimo bilansu 4-1 to jednak, aż 3 spotkania wygrały przed własną publiką. Jakiś TB mi się widzi.
✅✅✅ 3:2 (25:20,26:28,31:29,28:30,15:10)

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom