zmogu
Użytkownik
eeeee, typku, w studio zbliżenie się zobaczyło? Na streamie nie było tak pięknie widać. Gol prawidłowo zdobyty, bazowałem na powtórkach z neta.eeeeee znasz przepisy czy nie bardzo ?
eeeee, typku, w studio zbliżenie się zobaczyło? Na streamie nie było tak pięknie widać. Gol prawidłowo zdobyty, bazowałem na powtórkach z neta.eeeeee znasz przepisy czy nie bardzo ?
underjakas ciekawa opcja na 1 mecz nba?
Ja gram taki dubelek na nocke :jakas ciekawa opcja na 1 mecz nba?
Man City over 5,5 RR @2,45 betano
czyli grubo w over mozna iscunder
Prowadząc 1-0 w kolejnych setach setowe, w drugim secie bodajże 2 setowe, w trzecim secie tak samo 2 setowe. Przegrywa obydwa sety i bet w dupala a powinno się skończyć 3-0
Ładnie siadło Przez długi okres żałowałem, że zamieniłem over 2,5 w Sofii na over 2,5 w Bazylei, na szczęście ogarnęli :jezora:
ile Ci dają?
Nieprawda. Właśnie Harden gra jak wiatr zawieje, ale na dzisiaj na pewno się zepnie. Gordon , Nene i Ariza ogarniają. Do tego jak ławeczka wchodzi to też potrafi powalczyć. Z lakersami dali ciała na całej lini i skreśliłem ich, ale w późniejszych meczach pokazali, że mają potencjał.1Q u Cavsów wyglądają bardzo dobrze i 1.43 to nie taki zły kurs. W Houston tylko Harden gra ????
Tylko że popatrz jakim składem dysponuje Cavs. Na każdej pozycji są lepsi, może Harden jest na równi tylko z Houston.Nieprawda. Właśnie Harden gra jak wiatr zawieje, ale na dzisiaj na pewno się zepnie. Gordon , Nene i Ariza ogarniają. Do tego jak ławeczka wchodzi to też potrafi powalczyć. Z lakersami dali ciała na całej lini i skreśliłem ich, ale w późniejszych meczach pokazali, że mają potencjał.
Myślałem żeby dać z 500 zł na wygraną 1 kwartę Huston po 2.8 żeby coś na plus byłoile Ci dają?
1. kwarty to loteria trochę, czasami cegły lecą i rozkręcają się w 2q
ja bym skontrował ale się nie znam.
i tak zrób, czemu na mecz jakiegoś -4,5 nie wziąłeś, kurs pewnie podobny.Myślałem żeby dać z 500 zł na wygraną 1 kwartę Huston po 2.8 żeby coś na plus było
Tylko graj 2-drogowo. Czasami i remisy bywają :grin:Myślałem żeby dać z 500 zł na wygraną 1 kwartę Huston po 2.8 żeby coś na plus było
Dzięki ????378zł na kontrę przy kursie @2.65 z 365
co daje 500zł czystego zysku (kurs @2.00)
trochę szkoda bo masz fajne AKO, ale mieć a nie mieć 500,-
no chyba że taśma zagrana ff to zostaw.