>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Stelmet wypuścił wygraną pod koniec 4 kwarty z marnymi jugolami ????
Jestem ciekaw jakby się tam sytuacja rozwinęła, gdyby na te 4 sec przed końcem sędzia nie podjął jak to powiedzieli komentatorzy i też ja tak twierdzę kontrowersyjnej decyzji, kiedy piłka poszła do Florenca na rzut za 3 pkt, zrobił zwód, zgubił zawodnika Partizanu i miał czystą pozycję na trafienie za 3 (przy stanie 2 pkt prowadzenia Partizanu). Moim zdaniem dziwna decyzja sędziego (odgwizdał sam nie wiem, co ktoś pomoże?). Bo sami komentatorzy nie byli w stanie wytłumaczyć, czy błąd kroków, czy wyjście poza boisko Florenca z piłką.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Under 2.5 Atletico jako druzyny 3j
Under 3 w Manchesterze 3j
Under 2.5 w Basel 3.5j
Bts Gladbach 2j
Bts Bayern 2j
Korzysta kto chce.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dzisiaj City to bierze.
Man City @2,65
Atletico u siebie pogra odważniej, Rostov nic do stracenia, over 3,5 kartki @1,7 wygląda ciekawie.
PSG będzie miało ciężko z Baselem na wyjeździe, Basel over 0,5 gola @1,6 ciekawie wygląda.
Zaskoczyć może na pewno Celtic i ja idę w bramkę gości @1,6.
Dodatkowo wszelakie undery w meczu Arsenalu, PSG.
Benfy bym nie tykał, bo albo się rozstrzelają, albo jakieś 0:0.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pogram coś lekko w kierunku Epsilona na 2 mapie.
Obie ekipy grają na cobble solidnie(bierzemy pod uwagę, że nie są to topowe ekipy, mówię o możliwościach) Kicha bo nie wiem kto zacznie po stronie CT ale z logiki by wynikało że Epsilon. Wygrywali na tej mapie z mocniejszymi ekipami niż Polacy a kursy strasznie zaniżone na Kinguin.
Epsilon 2nd map +2,5 2,23
Epsilon 2nd map 2,469

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom