1,3M rzepin Użytkownik Listopad 1, 2016 #3522 Over 2.5 (Total Goals - Over/Under 2.5) Besiktas v Napoli European 1.90
312 minglee Użytkownik Listopad 1, 2016 #3523 Ok jest bramka ale nie spodziewałem się tak szybko.... teraz będzie ciężko z tymi rożnymi dla besiktasu... chyba ???? edit: jednak nie
Ok jest bramka ale nie spodziewałem się tak szybko.... teraz będzie ciężko z tymi rożnymi dla besiktasu... chyba ???? edit: jednak nie
4,2K zuchman Użytkownik Listopad 1, 2016 #3524 Over 2.5 (Total Goals - Over/Under 2.5) Besiktas v Napoli European 1.90 Kliknij aby rozwinąć... ???? taki sam jest mój pierwszy typ z ligi misiów staruszków @1.90 live w gefle nawet minuty nie doliczyl hehe minusik
Over 2.5 (Total Goals - Over/Under 2.5) Besiktas v Napoli European 1.90 Kliknij aby rozwinąć... ???? taki sam jest mój pierwszy typ z ligi misiów staruszków @1.90 live w gefle nawet minuty nie doliczyl hehe minusik
R 813 robssson Użytkownik Listopad 1, 2016 #3525 Lorenzi / Ramos wygrają seta + Johnson wygra seta, ktoś coś? jakies opinie?
12,8K ted Forum VIP Listopad 1, 2016 #3526 Człowiek poluje na tank Dutry z kickerem @ 3 czy z monteiro @ 2 to nie da sie, przychodzi mecz z paziem z Ekwadoru @ 8 i izi 0-2 ???? kocham czysty tenis
Człowiek poluje na tank Dutry z kickerem @ 3 czy z monteiro @ 2 to nie da sie, przychodzi mecz z paziem z Ekwadoru @ 8 i izi 0-2 ???? kocham czysty tenis
312 minglee Użytkownik Listopad 1, 2016 #3527 race to 3 rr Besiktas + over 0,5 w 1 połowie = AKO 3.00 , mam nadzieje że besiktas ruszy od początku bo grają u siebie Kliknij aby rozwinąć... szybko poszło, chyba będzie powtórka z Neapolu i 15+ różnych..
race to 3 rr Besiktas + over 0,5 w 1 połowie = AKO 3.00 , mam nadzieje że besiktas ruszy od początku bo grają u siebie Kliknij aby rozwinąć... szybko poszło, chyba będzie powtórka z Neapolu i 15+ różnych..
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 1, 2016 #3528 Lifering over 1,5 @3 Wacker over 1,5 @3
1,5K cz. Użytkownik Listopad 1, 2016 #3530 Ravenna kolejny set frajersko oddany w samej koncówce... slaba koncówka dnia bedzie, jakos nie moge wstrzelic się w siatkę w tym sezonie kompletnie...
Ravenna kolejny set frajersko oddany w samej koncówce... slaba koncówka dnia bedzie, jakos nie moge wstrzelic się w siatkę w tym sezonie kompletnie...
12,8K ted Forum VIP Listopad 1, 2016 #3533 Sędzia pięknie drukuje w meczu Dąbrowy, pograł seta na Maccabi innego wytłumaczenia niema, po rekach, boisko, wszystko i tak na korzysc gospodyn
Sędzia pięknie drukuje w meczu Dąbrowy, pograł seta na Maccabi innego wytłumaczenia niema, po rekach, boisko, wszystko i tak na korzysc gospodyn
R 813 robssson Użytkownik Listopad 1, 2016 #3534 Lorenzi / Ramos wygrają seta + Johnson wygra seta, ktoś coś? jakies opinie? Kliknij aby rozwinąć... Oj chyba Ramos z Lorenzim nie powalczą zbytnio. Szybkie 1:6 w 1 secie. W drugim pewnie powtórka..
Lorenzi / Ramos wygrają seta + Johnson wygra seta, ktoś coś? jakies opinie? Kliknij aby rozwinąć... Oj chyba Ramos z Lorenzim nie powalczą zbytnio. Szybkie 1:6 w 1 secie. W drugim pewnie powtórka..
481 niznekamsk Użytkownik Listopad 1, 2016 #3535 Orlando over 0.5 - 4.00 Kliknij aby rozwinąć... lajtowo
T 189 teesbor Użytkownik Listopad 1, 2016 #3536 Sędzia pięknie drukuje w meczu Dąbrowy, pograł seta na Maccabi innego wytłumaczenia niema, po rekach, boisko, wszystko i tak na korzysc gospodyn Kliknij aby rozwinąć... Jest sens grac +1.5 na hajfe?
Sędzia pięknie drukuje w meczu Dąbrowy, pograł seta na Maccabi innego wytłumaczenia niema, po rekach, boisko, wszystko i tak na korzysc gospodyn Kliknij aby rozwinąć... Jest sens grac +1.5 na hajfe?
12,8K ted Forum VIP Listopad 1, 2016 #3537 Jest sens grac +1.5 na hajfe? Kliknij aby rozwinąć... raczej nie ???? one grac nie umieja, tyle ze pilka w boisku 1m od lini a sedzia aut woła
Jest sens grac +1.5 na hajfe? Kliknij aby rozwinąć... raczej nie ???? one grac nie umieja, tyle ze pilka w boisku 1m od lini a sedzia aut woła
T 189 teesbor Użytkownik Listopad 1, 2016 #3538 raczej nie ???? one grac nie umieja, tyle ze pilka w boisku 1m od lini a sedzia aut woła Kliknij aby rozwinąć... Nie ogladam, ale widze, ze maja wieksza przewage niz jeden pkt.
raczej nie ???? one grac nie umieja, tyle ze pilka w boisku 1m od lini a sedzia aut woła Kliknij aby rozwinąć... Nie ogladam, ale widze, ze maja wieksza przewage niz jeden pkt.
164,4K piotrex007 Użytkownik Listopad 1, 2016 #3539 Besiktas - Napoli over 4,5 kartek Kurs: 2,15 w forbet
M 272 mientosek Użytkownik Listopad 1, 2016 #3540 Over Napoli raczej nie wejdzie. W tym meczu nic się nie dzieje, były dwie sytuacje, ale zostały koncertowo zmarnowane.
Over Napoli raczej nie wejdzie. W tym meczu nic się nie dzieje, były dwie sytuacje, ale zostały koncertowo zmarnowane.