mr.simpson
Użytkownik
Dobrze, że dla gościa w tym wieku jeszcze się chce wychodzić tam.robert mysli ze na wta gra xd? te serwisy i balony w srodek kortu, nie wiem czy by murguraze dzis pokonal
Dobrze, że dla gościa w tym wieku jeszcze się chce wychodzić tam.robert mysli ze na wta gra xd? te serwisy i balony w srodek kortu, nie wiem czy by murguraze dzis pokonal
Przypominam, że Federer ma 35 lat, Llodra był starszy o rok albo dwa i grał jeszcze w miarę w ATP.Dobrze, że dla gościa w tym wieku jeszcze się chce wychodzić tam.
Dobrze, że dla gościa w tym wieku jeszcze się chce wychodzić tam.
Też mi się wydawało niewiarygodne, że on mógł nawiązać walkę z lepszymi niż Ramos i grać dosyć długo gem za gem, a tu łamany jak pachołek. Co Groth w TB odwalił ????tyle ze on potrafi 2x mocniej serwowac i nawet strzelic z fh, obejrzyj se jego mecz z b.r. z monfem
Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.Przypominam, że Federer ma 35 lat, Llodra był starszy o rok albo dwa i grał jeszcze w miarę w ATP.
celowy zabieg ale jak bedzie słabo szło w tych dodatkowych kolejkach to z czasem teoretycznie łatwiejsze mecze do DW bede starał sie dawać, o ile się daDałeś Legię z Realem ???? Tam może się skończyć 1-10 jak i 0-2 tylko ???? Najtrudniejszy mecz pod względem dokładnego wyniku
Raczej mi się zdaje, że albo nie jest w pełni zdrowy, albo po prostu na takiej wyjebce gra ????Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.
Tak samo jak Paire i Fognini, i wielu wielu innych, którzy mieli dobry okres gry w jakiejś tam części sezonu ????Jak ten Robert jest w TOP 50 ATP ?
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????
Hahaha ???? ja już się oduczyłem oglądania polskich transmisji, przez większość niekompetentnych komentatorówCoś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????
zgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac2 Set Ramos 6-1 @2.45 chyba nie beda tego przedluzac
wg mnie bylo 50-50 wiec bylo walju ???? ale chyba nic z tegozgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac
dzis by panfil lepiej grał, robert sie osmieszyl, te spadki kursow na ramosa i masowka nie byla bez powodu