>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
tyle ze on potrafi 2x mocniej serwowac i nawet strzelic z fh, obejrzyj se jego mecz z b.r. z monfem
Też mi się wydawało niewiarygodne, że on mógł nawiązać walkę z lepszymi niż Ramos i grać dosyć długo gem za gem, a tu łamany jak pachołek. Co Groth w TB odwalił ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Przypominam, że Federer ma 35 lat, Llodra był starszy o rok albo dwa i grał jeszcze w miarę w ATP.
Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Dałeś Legię z Realem ???? Tam może się skończyć 1-10 jak i 0-2 tylko ???? Najtrudniejszy mecz pod względem dokładnego wyniku :cool:
celowy zabieg :p ale jak bedzie słabo szło w tych dodatkowych kolejkach to z czasem teoretycznie łatwiejsze mecze do DW bede starał sie dawać, o ile się da

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.
Raczej mi się zdaje, że albo nie jest w pełni zdrowy, albo po prostu na takiej wyjebce gra ????
Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????
Hahaha ???? ja już się oduczyłem oglądania polskich transmisji, przez większość niekompetentnych komentatorów

ted 12,8K

ted

Forum VIP
2 Set Ramos 6-1 @2.45 chyba nie beda tego przedluzac
zgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac :p
dzis by panfil lepiej grał, robert sie osmieszyl, te spadki kursow na ramosa i masowka nie byla bez powodu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom