>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Pamiętaj, że gość ma 36 lat i za bardzo wyginać, skakać przy tym serwisie to mu się nie chce.
Taką obrał technikę i gra. :razz:
To prawda, bardziej spodziewałem się że może mu coś dolega ???? A krecz w bet365 to zwrot więc nie bardzo mi się to uśmiecha teraz ????

R 118

revolt86

Użytkownik
Na razie się tak zapowiada, zaraz po Kontinenach :cool:
Rzeczywiście zapomniałem o Kontinen/Peers ale meczu nie oglądałem to nie znam przebiegu ???? Opelka mi mnóstwo nerwów popsuł ???? Teraz to co gra Ramos to poezja ???? ( Warto dodać ze 1.66 kurs na ten mecz a póki spacerek w jego wykonaniu )

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
On zawsze gra dobry tenis.
Druga sprawa, że Robert to tenisista, który daje mu piłki na wszystkie ładne winnery.
W tym sezonie może tak, ale pamiętam go np 2-3 lata temu i kompletna klapa. Same przebijanie, a tutaj serwis jest, winnery też nawet się pojawiają ale tak jak mówisz ;) klasa rywala :cool:
Edit: Zamknąłem Ramosa, bo już nie będę się bawił w te 10% zysku więcej, a coś przeczuwam schody teraz ????
Edit2: Kontinenty na luzie, rywale sami się łamali ???? Tylko jeden gem gorący był u nich przy swoim.
Edit3: Co to za cyrk w tym Paryżu na stadionie? ????

R 118

revolt86

Użytkownik
W tym sezonie może tak, ale pamiętam go np 2-3 lata temu i kompletna klapa. Same przebijanie, a tutaj serwis jest, winnery też nawet się pojawiają ale tak jak mówisz ;) klasa rywala :cool:
Edit: Zamknąłem Ramosa, bo już nie będę się bawił w te 10% zysku więcej, a coś przeczuwam schody teraz ????
Edit2: Kontinenty na luzie, rywale sami się łamali ???? Tylko jeden gem gorący był u nich przy swoim.
Edit3: Co to za cyrk w tym Paryżu na stadionie? ????
para Huey/Mirnyi którą już nie raz obserwowałem głównie gdy mi kuponik psuli , Huey jeszcze coś ogarnia w tym deblu natomiast Mirnyi gdy tylko sa dłuże wymiany to od razu się gubi , gdy ma slabszy dzień z serwisem to gość prezentuje grę ala Paire / Marchenko ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
para Huey/Mirnyi którą już nie raz obserwowałem głównie gdy mi kuponik psuli , Huey jeszcze coś ogarnia w tym deblu natomiast Mirnyi gdy tylko sa dłuże wymiany to od razu się gubi , gdy ma slabszy dzień z serwisem to gość prezentuje grę ala Paire / Marchenko ????
Ja debli za dużo nie oglądam, ale Kontinenów kilka razy widziałem i Szlemy czasami zdarza się oglądać. Mirnyi to tylko serwis i dzięki temu, że wysoki to pod siatką jeszcze coś tam gra.
Edit: A jednak łatwo przełamany Robert. Dziwi mnie jak on na równo szedł z Kolbą. Niby po kontuzji Niemiec, ale jednak.

R 118

revolt86

Użytkownik
Ja debli za dużo nie oglądam, ale Kontinenów kilka razy widziałem i Szlemy czasami zdarza się oglądać. Mirnyi to tylko serwis i dzięki temu, że wysoki to pod siatką jeszcze coś tam gra.
Edit: A jednak łatwo przełamany Robert. Dziwi mnie jak on na równo szedł z Kolbą. Niby po kontuzji Niemiec, ale jednak.
Masz jakąś Pefffke jeszcze z tenisa ? mi się już skończyly pomysły na dziś , NBA została za 2h :p

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Masz jakąś Pefffke jeszcze z tenisa ? mi się już skończyly pomysły na dziś , NBA została za 2h :p
Pod koniec sezonu nie gra się Challków to na dzisiaj z tenisa już nic nie zostało. Na jutro może coś z Zhuhai i z Paryża właśnie. Przejrzę ofertę to coś może podrzucę tutaj. Też czekam na NBA i chyba na Byki pójdzie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom