mr.simpson
Użytkownik
Pamiętaj, że gość ma 36 lat i za bardzo wyginać, skakać przy tym serwisie to mu się nie chce.Przecież on sam sobie życie na tym korcie utrudnia serwując z takiej pozycji ????
Taką obrał technikę i gra. :razz:
Pamiętaj, że gość ma 36 lat i za bardzo wyginać, skakać przy tym serwisie to mu się nie chce.Przecież on sam sobie życie na tym korcie utrudnia serwując z takiej pozycji ????
To prawda, bardziej spodziewałem się że może mu coś dolega ???? A krecz w bet365 to zwrot więc nie bardzo mi się to uśmiecha teraz ????Pamiętaj, że gość ma 36 lat i za bardzo wyginać, skakać przy tym serwisie to mu się nie chce.
Taką obrał technikę i gra. :razz:
Niby tak, ale ostatnimi czasy dobrze sobie radzi i na returnieMusisz pamiętać, że Groth to praktycznie tylko serwis. Ten Soderlund nie gra wcale jakoś tragicznie.
Na razie się tak zapowiada, zaraz po KontinenachVinolas to dziś chyba najłatwiejsze pieniądze będą ????
On zawsze gra dobry tenis.No właśnie odłamał
Edit: Ramos mi jak na razie mega imponuje :O Dawno go nie widziałem w akcji.
Rzeczywiście zapomniałem o Kontinen/Peers ale meczu nie oglądałem to nie znam przebiegu ???? Opelka mi mnóstwo nerwów popsuł ???? Teraz to co gra Ramos to poezja ???? ( Warto dodać ze 1.66 kurs na ten mecz a póki spacerek w jego wykonaniu )Na razie się tak zapowiada, zaraz po Kontinenach
W tym sezonie może tak, ale pamiętam go np 2-3 lata temu i kompletna klapa. Same przebijanie, a tutaj serwis jest, winnery też nawet się pojawiają ale tak jak mówisz klasa rywalaOn zawsze gra dobry tenis.
Druga sprawa, że Robert to tenisista, który daje mu piłki na wszystkie ładne winnery.
para Huey/Mirnyi którą już nie raz obserwowałem głównie gdy mi kuponik psuli , Huey jeszcze coś ogarnia w tym deblu natomiast Mirnyi gdy tylko sa dłuże wymiany to od razu się gubi , gdy ma slabszy dzień z serwisem to gość prezentuje grę ala Paire / Marchenko ????W tym sezonie może tak, ale pamiętam go np 2-3 lata temu i kompletna klapa. Same przebijanie, a tutaj serwis jest, winnery też nawet się pojawiają ale tak jak mówisz klasa rywala
Edit: Zamknąłem Ramosa, bo już nie będę się bawił w te 10% zysku więcej, a coś przeczuwam schody teraz ????
Edit2: Kontinenty na luzie, rywale sami się łamali ???? Tylko jeden gem gorący był u nich przy swoim.
Edit3: Co to za cyrk w tym Paryżu na stadionie? ????
Ja debli za dużo nie oglądam, ale Kontinenów kilka razy widziałem i Szlemy czasami zdarza się oglądać. Mirnyi to tylko serwis i dzięki temu, że wysoki to pod siatką jeszcze coś tam gra.para Huey/Mirnyi którą już nie raz obserwowałem głównie gdy mi kuponik psuli , Huey jeszcze coś ogarnia w tym deblu natomiast Mirnyi gdy tylko sa dłuże wymiany to od razu się gubi , gdy ma slabszy dzień z serwisem to gość prezentuje grę ala Paire / Marchenko ????
Dałeś Legię z Realem ???? Tam może się skończyć 1-10 jak i 0-2 tylko ???? Najtrudniejszy mecz pod względem dokładnego wyniku
Masz jakąś Pefffke jeszcze z tenisa ? mi się już skończyly pomysły na dziś , NBA została za 2hJa debli za dużo nie oglądam, ale Kontinenów kilka razy widziałem i Szlemy czasami zdarza się oglądać. Mirnyi to tylko serwis i dzięki temu, że wysoki to pod siatką jeszcze coś tam gra.
Edit: A jednak łatwo przełamany Robert. Dziwi mnie jak on na równo szedł z Kolbą. Niby po kontuzji Niemiec, ale jednak.
Pod koniec sezonu nie gra się Challków to na dzisiaj z tenisa już nic nie zostało. Na jutro może coś z Zhuhai i z Paryża właśnie. Przejrzę ofertę to coś może podrzucę tutaj. Też czekam na NBA i chyba na Byki pójdzieMasz jakąś Pefffke jeszcze z tenisa ? mi się już skończyly pomysły na dziś , NBA została za 2h