>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
Wpieprzyłem się dzisiaj w turecką ???? Ogólnie omijam tą ligę jak się da, ale galatasaray po 1.57 wydawał mi się bardzo dobrym typem. Po ostatniej przegranej z Trabzonsporem u siebie myślałem że dzisiaj się odkują, większość meczu posiadanie piłki na poziomie 70-30 a w strzałach wyrównane staty ???? nie umieją strzelić gola przedostaniej drużynie ligi. Gala i Porto mi dzisiaj zamyka 100% skuteczności.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ogląda ktoś od początku BVB - Schalke? Gospodarze tak słabi jak to pokazują statystki?
Chętnie bym wziął DNB na Schalke jeśli faktycznie tak to wygląda.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Ogląda ktoś od początku BVB - Schalke? Gospodarze tak słabi jak to pokazują statystki?
Chętnie bym wziął DNB na Schalke jeśli faktycznie tak to wygląda.
Tak, niespecjalnie groźni.Schalke lepsze wrażenie, ale żeby być sprawiedliwym to ostatnie 20 min to siadła gra z dwóch stron.
IMO możliwe czerwo.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Wpieprzyłem się dzisiaj w turecką ???? Ogólnie omijam tą ligę jak się da, ale galatasaray po 1.57 wydawał mi się bardzo dobrym typem. Po ostatniej przegranej z Trabzonsporem u siebie myślałem że dzisiaj się odkują, większość meczu posiadanie piłki na poziomie 70-30 a w strzałach wyrównane staty ???? nie umieją strzelić gola przedostaniej drużynie ligi. Gala i Porto mi dzisiaj zamyka 100% skuteczności.
niby strzelili ale 20 min do końca tu się różne rzeczy mogą jeszcze dziać ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
CS:GO - EnVyUs @3,50
po pierwsze - NIP łapie choke&#39;a na swojej mapie. Mogą ją przegrać. A nawet jak wygrają, to wydaje mi się, że Envy wyciągnie to na 2:1. Kurs zachęca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom