Przelej to lepiej na fundacje :grin:30. gem Cilic @3,5 leci stówa
na espn jest spoko.Ktoś kto wymyślił żeby spieprzyć taki fajny box score na nba.com, powinien dostać z piłki w ryj. Idealnie wszystko było widać, od razu się wiedziało kto jest na parkiecie, a kto siedzi.
Tak, niespecjalnie groźni.Schalke lepsze wrażenie, ale żeby być sprawiedliwym to ostatnie 20 min to siadła gra z dwóch stron.Ogląda ktoś od początku BVB - Schalke? Gospodarze tak słabi jak to pokazują statystki?
Chętnie bym wziął DNB na Schalke jeśli faktycznie tak to wygląda.
Na espn masz lepszy, albo yahoo.Ktoś kto wymyślił żeby spieprzyć taki fajny box score na nba.com, powinien dostać z piłki w ryj. Idealnie wszystko było widać, od razu się wiedziało kto jest na parkiecie, a kto siedzi.
30. gem Cilic @3,5 leci stówa
niby strzelili ale 20 min do końca tu się różne rzeczy mogą jeszcze dziać ????Wpieprzyłem się dzisiaj w turecką ???? Ogólnie omijam tą ligę jak się da, ale galatasaray po 1.57 wydawał mi się bardzo dobrym typem. Po ostatniej przegranej z Trabzonsporem u siebie myślałem że dzisiaj się odkują, większość meczu posiadanie piłki na poziomie 70-30 a w strzałach wyrównane staty ???? nie umieją strzelić gola przedostaniej drużynie ligi. Gala i Porto mi dzisiaj zamyka 100% skuteczności.
Dzięki, to w takim razie czekam na Konplyankę i będzie grane na gości.Tak, niespecjalnie groźni.Schalke lepsze wrażenie, ale żeby być sprawiedliwym to ostatnie 20 min to siadła gra z dwóch stron.
IMO możliwe czerwo.
Właśnie ogarnąłem że w tym roku pokazują kto jest w danym momencie na parkiecie. Zawsze mi tego u nich brakowało, ale teraz moge się na stałe na espn przełączyć.na espn jest spoko.