719 5567 Użytkownik Październik 29, 2016 #1682 Hajto i to stawianie "tak" na końcu zdania... Teraz wspomina swoje wszystkie Revierderby...
Hajto i to stawianie "tak" na końcu zdania... Teraz wspomina swoje wszystkie Revierderby...
1K master. Użytkownik Październik 29, 2016 #1683 Pewnie to, że jest lepszym tenisistą niż Zverev :grin: Kliknij aby rozwinąć... Na dzień dzisiejszy ? Zastanawiałbym się To nie ten Cilic co wygrywał US Open :-|
Pewnie to, że jest lepszym tenisistą niż Zverev :grin: Kliknij aby rozwinąć... Na dzień dzisiejszy ? Zastanawiałbym się To nie ten Cilic co wygrywał US Open :-|
486 jacksparrrow Użytkownik Październik 29, 2016 #1684 Schalke lub remis @ 2.10 patrząc tylko na ostatnią formę widze tutaj value
1,2K nevener Użytkownik Październik 29, 2016 #1685 Pewnie to, że jest lepszym tenisistą niż Zverev :grin: Kliknij aby rozwinąć... Rano tak jeszcze myślałem :?
Pewnie to, że jest lepszym tenisistą niż Zverev :grin: Kliknij aby rozwinąć... Rano tak jeszcze myślałem :?
P 1,8K patced Użytkownik Październik 29, 2016 #1686 ale jaja dabrowa wpierdol 3-1 i jaki runy dostaje oni chca w lm grac ta ? z czym hah ?
719 5567 Użytkownik Październik 29, 2016 #1689 ale jaja dabrowa wpierdol 3-1 i jaki runy dostaje oni chca w lm grac ta ? z czym hah ? Kliknij aby rozwinąć... A Legia z czym gra w LM? ????
ale jaja dabrowa wpierdol 3-1 i jaki runy dostaje oni chca w lm grac ta ? z czym hah ? Kliknij aby rozwinąć... A Legia z czym gra w LM? ????
P 1,8K patced Użytkownik Październik 29, 2016 #1691 perugia 2 set @ 1,70 dla mnie lokata ! sklad nieziemski w tym sezonie biora majsra rusel gruby cecco atan zajac do tego buti marko itp galaktikos ;]
perugia 2 set @ 1,70 dla mnie lokata ! sklad nieziemski w tym sezonie biora majsra rusel gruby cecco atan zajac do tego buti marko itp galaktikos ;]
687 techn9cian Użytkownik Październik 29, 2016 #1692 To nie ten Cilic co wygrywał US Open :-| Kliknij aby rozwinąć... Wystarczyłby ten Cilic, co wygrał w Cinci z Murrayem 2:0. hahahah Liverpool jakie agenty ???? ????
To nie ten Cilic co wygrywał US Open :-| Kliknij aby rozwinąć... Wystarczyłby ten Cilic, co wygrał w Cinci z Murrayem 2:0. hahahah Liverpool jakie agenty ???? ????
4,8K qozi Forum VIP Październik 29, 2016 #1693 Qozi, byles jednym z tych, którzy stanowili wzór kulturalnego wysławiania się na tym forum. No właśnie, byleś... Szkoda. ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam kompromitujące fotki szefów tego forum więc nic mi nie zrobią . Schalke dobrze gra, potwierdzają ostatnie dobre występy.
Qozi, byles jednym z tych, którzy stanowili wzór kulturalnego wysławiania się na tym forum. No właśnie, byleś... Szkoda. ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam kompromitujące fotki szefów tego forum więc nic mi nie zrobią . Schalke dobrze gra, potwierdzają ostatnie dobre występy.
253 erolyzer Użytkownik Październik 29, 2016 #1697 Normalne to jest już nudne.. Mischa 4 BP, w tym 3 pod rząd nie wykorzystuje, Cilic pierwszy i od razu łamie i ma seta..
Normalne to jest już nudne.. Mischa 4 BP, w tym 3 pod rząd nie wykorzystuje, Cilic pierwszy i od razu łamie i ma seta..
M 465 michal91 Użytkownik Październik 29, 2016 #1698 Normalne to jest już nudne.. Mischa 4 BP, w tym 3 pod rząd nie wykorzystuje, Cilic pierwszy i od razu łamie i ma seta.. Kliknij aby rozwinąć... Marin, to jest jednak klasa. On się dzisiaj nie podda.
Normalne to jest już nudne.. Mischa 4 BP, w tym 3 pod rząd nie wykorzystuje, Cilic pierwszy i od razu łamie i ma seta.. Kliknij aby rozwinąć... Marin, to jest jednak klasa. On się dzisiaj nie podda.
1,2K nevener Użytkownik Październik 29, 2016 #1699 Marin, to jest jednak klasa. On się dzisiaj nie podda. Kliknij aby rozwinąć... Bez przesady, przyfarcił zwyczajnie.
Marin, to jest jednak klasa. On się dzisiaj nie podda. Kliknij aby rozwinąć... Bez przesady, przyfarcił zwyczajnie.
687 techn9cian Użytkownik Październik 29, 2016 #1700 Bez przesady, przyfarcił zwyczajnie. Kliknij aby rozwinąć... Cilic przyfarcił, jeszcze My przyfarcimy i wszyscy będą zadowoleni Btsik w Dortmundzie możliwy? Ktoś patrzy?
Bez przesady, przyfarcił zwyczajnie. Kliknij aby rozwinąć... Cilic przyfarcił, jeszcze My przyfarcimy i wszyscy będą zadowoleni Btsik w Dortmundzie możliwy? Ktoś patrzy?