H
733
Może jeszcze nr zakładu. Rozumiem że na niektórych działają różne.rzeczy.ale.i tak. Niektórzy mają.podane jak.na tacy.a.i.tak źle.Piszcie dyscypline
jak ktos podaje zaklad live to chyba czas zagrania zakladu jest waznyMoże jeszcze nr zakładu. Rozumiem że na niektórych działają różne.rzeczy.ale.i tak. Niektórzy mają.podane jak.na tacy.a.i.tak źle.
Swoją drogą ładnie pijjechały. Z 14-19 na 22-20
Moze tylko i aż dyscyplineMoże jeszcze nr zakładu. Rozumiem że na niektórych działają różne.rzeczy.ale.i tak. Niektórzy mają.podane jak.na tacy.a.i.tak źle.
Teraz to nie problem moze i znaleźć bo mało meczów jest, ale weź tak wieczorem jak kilkadziesiąt z każdej dyscypliny jest i szukaj, a jak wiadomo ważne żeby szybko postawićMoże jeszcze nr zakładu. Rozumiem że na niektórych działają różne.rzeczy.ale.i tak. Niektórzy mają.podane jak.na tacy.a.i.tak źle.
Envy już swoje mecze zagralozagrałem jakiegoś esporta Envy, kiedy grają?
Jak Dirk zagra to trzeba bedzie mocniej pograc.
Na początku sezonu trzymam płaską stawkę gdzieś tak do połowy listopada. Potem można już wg. mnie wyciągać dalsze wnioski i rotować stawkami. Po jednym meczu wg. mnie granie grubiej nie ma większego sensu.Jak Dirk zagra to trzeba bedzie mocniej pograc.
motomyszy z marsaTo zalezy z kim obstawiles bo grali 2 mecze
Minimalnie ale przegrali.motomyszy z marsa
Myszy wygralymotomyszy z marsa