>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Żebyście się z tym Dallas nie przejechali. Nie wiem czemu na nich taka masówka.
Pewnie dlatego, że Houston bez Beverleya jest totalnie bezpłciowe i gra to co gra a Dallas to nie młodziki tylko doświadczona ekipa co takie run@gun potrafi skarcić.
Masówka. Nikt nie stawia na nich domów po prostu to wg. mnie solidny kandydat do postawienia szmalu po pierwszej kolejce. Preseason trzeba jakoś rozpatrywać ale w preseason to Dallas wiele weteranami nie grało. Houston za to pokazało i potwierdziło przypuszczenia że grają koszykówkę głupią i bezsensowną.
Może wygrają nie neguję ale ja nie widzę na dzień dzisiejszy podstaw by stawiać na nich cokolwiek o ile nie dostanę 2-3 punktów w takim matchupie. Dallas z Indianą zagrało mądrze i tego samego oczekuje od nich tutaj. Fakt, że gdyby Indiana zagrała też mądrzej to by wygrała dużo spokojniej ale właśnie dlatego w takim spotkaniu postawię na Dallas bo to starzy wyjadacze. Z ekipami grającymi poukładaną koszykówkę będą dostawać bęcki, ale Houston to dla mnie obecnie padaczka po tym co zobaczyłem i też wiem, że nic przed tym spotkaniem się nie zmieni.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Każdy (w tym ja) sugeruje się poprzednią kolejką. Widziałeś mecze?

Na teraz do gry :

Raptors - Cavs over 205,5 @1,86 bet365 wchodzi bezproblemowo.
Jakbym się miał sugerować 1 meczem i poprzednim spotkaniem to bym nigdy nic nie wygrywał. Sugeruję się składem, a lepszy ma Rockets. Z Antonim to wiadomo że defensywnie nie będa grać, tylko run &amp; gun.

H 902

hank

Użytkownik
Co myślicie jest sens wbijać w tą Indiane? Skład mają dużo lepszy, ale jakoś mam spore obawy że to przegrają.

W Kanadzie under, przecież nic się nie klei.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Jakbym się miał sugerować 1 meczem i poprzednim spotkaniem to bym nigdy nic nie wygrywał. Sugeruję się składem, a lepszy ma Rockets. Z Antonim to wiadomo że defensywnie nie będa grać, tylko run &amp; gun.
Skład to jedno a drugie to egzekucja i jakieś systemy. Ja w meczu z LAL nie widziałem żadnego a taką grę Dallas będzie potrafiło skarcić. Również dobrze mogą uwalić 30 punktami nie zdziwi mnie to kiedy gra takie Houson ale wg. mnie Dallas tutaj jest faworytem. Trochę komplikuje sprawę brak Dirka.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Straszycie mi ludzi tym underem. W tym sezonie mecze wyjątkowo overowe, poza tym to pierwsza kwarta, dajcie się rozstrzelać.
Nikt nie straszy ja mam pograne pre. W zeszłym sezonie w 5 meczach między tymi ekipami w Toronto padłoby 5x under na tej linii a składy się nie zmieniły praktycznie. Tylko 2x linia w tym sezonie była &gt;200 punktów (206 i 201). Więc ta linia wydaje się po prostu za wysoka. Coś w okolicach 200 byłoby bardziej odpowiednie wg. mnie.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nikt nie straszy ja mam pograne pre. W zeszłym sezonie w 5 meczach między tymi ekipami w Toronto padłoby 5x under na tej linii a składy się nie zmieniły praktycznie.
Nie no na luzie ;) Według mnie powrzucają dziś, transmisja w canal+sport, bankowo się zepną. A tak na serio - to tylko moja wizja, mecz zweryfikuje kto miał rację. Powodzenia ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
co za pech, nie zdążyłem pograć handi na kwartę od początku meczu i linia podskakiwala na live na CLE, złapałem -5,5. na 48 sekund przed końcem prowadzili 9 punktami, ale skończyło się 28 23...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom