>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Niskich kursów się nie gra - po prostu
Ligi Mistrzów się nie gra tylko ogląda
Ligi Europy się nie gra bo większość ma wyje....
WTA się nie gra, bo WTA to baby a z babami to wiadomo
W ogóle sportów kobiecych się nie gra bo to patologia
Rozgrywek reprezentacyjnych w piłę też się nie gra bo poziom się wyrównał
Niszowych sportów się nie gra bo tam wałki są

W sumie jeszcze kilka co najmniej bym znalazł, czego teoretycznie wg wielu nie powinniśmy grać
to w co grac Panie Premierze???

F 129

fascio

Użytkownik
Niskich kursów się nie gra - po prostu
Ligi Mistrzów się nie gra tylko ogląda
Ligi Europy się nie gra bo większość ma wyje....
WTA się nie gra, bo WTA to baby a z babami to wiadomo
W ogóle sportów kobiecych się nie gra bo to patologia
Rozgrywek reprezentacyjnych w piłę też się nie gra bo poziom się wyrównał
Niszowych sportów się nie gra bo tam wałki są
W sumie jeszcze kilka co najmniej bym znalazł, czego teoretycznie wg wielu nie powinniśmy grać
haha ????
No i jak mecz o nic to też grać nie można.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Imo z najlepszym postem ja się kiedyś spotkałem. User A podał typ na underdoga i napisał: &quot;nie wiem kto wygra, ale kurs jest przesadzony&quot;.

Za kilka minut tenże sam użytkownik zacytował czyiś wpis z jakimś popularnym typem i stwierdził, że takich rzeczy się nie gra, bo &quot;wszystko się może zdarzyć&quot;.

Komedia.

weles60 365

weles60

Użytkownik
Imo z najlepszym postem ja się kiedyś spotkałem. User A podał typ na underdoga i napisał: &quot;nie wiem kto wygra, ale kurs jest przesadzony&quot;.

Za kilka minut tenże sam użytkownik zacytował czyiś wpis z jakimś popularnym typem i stwierdził, że takich rzeczy się nie gra, bo &quot;wszystko się może zdarzyć&quot;.

Komedia.
Niektórzy kierują się taką &quot;logiką&quot;, że jak nie wiem o co chodzi, to jest no bet, czyli szanse 50/50, a wtedy trzeba grać zdarzenie z wyższym kursem, bo jest value. ????

F 129

fascio

Użytkownik
Szkoda, że Muguruza nic nie gra :| Może jakby lepiej grała to lepiej by to wyglądało. Tak to jest jak człowiek się nie zna na tenisie i postawi na Hiszpankę ;/ nigdy więcej.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
6 razy grały ze sobą i za każdym razem 2:0 dla Polki. Do tego Czeszka już nigdy do niczego mnie nie przekona po meczu z Kuzą ????

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Właśnie patrzę faktycznie zawsze 2:0, chociaż były też tie breaki które mogłyby się pewnie różnie skończyć.
Generalnie obie dostały z Svetlaną 2:1, jak wygląda sytuacja jeżeli chodzi o awanse? Co daje Agnieszcze wygrana 2:0 przy założeniu że Svetlana zaraz skończy przegrywając 1:2?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom