no tak tak, aczkolwiek mnie dzisiaj nie ma od godziny 15:30 wiec nie mam jak czekacW meczach BO1 to przymusowo trzeba poczekać na mapę, tak mi się wydaje. Jedna z kluczowych informacji.
Sprawny net w telefonie i po sprawie. Trzeba być mobilnym w tym fachu.no tak tak, aczkolwiek mnie dzisiaj nie ma od godziny 15:30 wiec nie mam jak czekac
Hmm ten TB w meczu to nie głupi pomysł w sumie jeszcze godzinka czasu ale chyba to byłby bet warty ryzykaTak siedzę, patrzę analizuje i na myśl z meczem Agi przychodzą mi dwa na typy do głowy,
wspomniany już over 2.5 set za @2.75 jak również tie-break w meczu @3.50
Generalnie obie walczą tak na prawdę o awans, mam nadzieje że będzie ostro, poczytałem też wypowiedzi dziewczyn przed meczem ale biorę to z przymróżeniem oka (Karolina twierdzi że już się nie boi Agi i chce przerwać złą passę - standard).
Poddaje do dyskusji ????
łatwoMelbourne City - Adelaide powyżej 5,5 kartek @2.06 Dafabet
nie jezeli jest sie zawodowym pilkarzem i ma sie mecz ????Sprawny net w telefonie i po sprawie. Trzeba być mobilnym w tym fachu.
gdzie grasz? jaka liga?nie jezeli jest sie zawodowym pilkarzem i ma sie mecz ????
Mam nadzieję, że pograneMelbourne - Adelaide over 9 RR @1,83
Pewnie ROW Rybnik albo Stal Stalowa Wola bo te drużyny grają dzisiaj z tych niższych lig ????nie jezeli jest sie zawodowym pilkarzem i ma sie mecz ????
graly ze soba 6 razy i 6 razy dla radwy 2-0Pogrywam więc te dwa bety na mecz Agi i Karoliny, niech się dzieje!
Powyżej 2.5 seta @2.75
TB w meczu @3.50
B365
Stawki tak dobrane, że wystarczy jeden wygrany abym był do przodu.
No tak, jak było 6x2:0 to musi skończyć się tak samo i teraz ???? "Panie, to je WTA!"graly ze soba 6 razy i 6 razy dla radwy 2-0
Gdzie w rankingu była Pliskova podczas tych spotkań?graly ze soba 6 razy i 6 razy dla radwy 2-0
A to ranking gra?Gdzie w rankingu była Pliskova podczas tych spotkań?