>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Tak siedzę, patrzę analizuje i na myśl z meczem Agi przychodzą mi dwa na typy do głowy,
wspomniany już over 2.5 set za @2.75 jak również tie-break w meczu @3.50
Generalnie obie walczą tak na prawdę o awans, mam nadzieje że będzie ostro, poczytałem też wypowiedzi dziewczyn przed meczem ale biorę to z przymróżeniem oka (Karolina twierdzi że już się nie boi Agi i chce przerwać złą passę - standard).
Poddaje do dyskusji ????

F 129

fascio

Użytkownik
Tak siedzę, patrzę analizuje i na myśl z meczem Agi przychodzą mi dwa na typy do głowy,
wspomniany już over 2.5 set za @2.75 jak również tie-break w meczu @3.50
Generalnie obie walczą tak na prawdę o awans, mam nadzieje że będzie ostro, poczytałem też wypowiedzi dziewczyn przed meczem ale biorę to z przymróżeniem oka (Karolina twierdzi że już się nie boi Agi i chce przerwać złą passę - standard).

Poddaje do dyskusji ????
Hmm ten TB w meczu to nie głupi pomysł w sumie jeszcze godzinka czasu ale chyba to byłby bet warty ryzyka

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Pogrywam więc te dwa bety na mecz Agi i Karoliny, niech się dzieje!
Powyżej 2.5 seta @2.75
TB w meczu @3.50

B365
Stawki tak dobrane, że wystarczy jeden wygrany abym był do przodu.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
No to ja, patrząc przez pryzmat wszystkich spotkań tych pań oraz ostatnich kolejno z Muguruzą i Kuzą, gram na Polkę:
Radwańska DW 2:0 @ 2.00 b365

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 1,8K

patced

Użytkownik
Uwaga na podpuche i zgwalcony set przez szajsungi w tym sezonie ta liga jest strasznie gowniana splaszczyla sie brak gwiazd. szajsungi to najwiekdi walkonie ligi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom