gemsetmecz
Użytkownik
I co z tym Wizards?
over 160,5 pograłem.Szukaj,na stronach klubowych lub federdcji.
Co pograłes?
Moim skromnym zdaniem lepiej na mecz, niż bawić się w handicapy. Ale powiem tak - miałem już pewniejsze bety niż to. To gram nie za wielką stawką i żeby lepiej się oglądało. Wall i Beal powinni robić różnice, jeżeli na obwodzie Wizards będą dawali radę, a Marcin pod koszem nie da się rozhulać Howardowi to mecz jak najbardziej do wygrania.+3,5 warto wchodzić, czy niezbyt?
Tam obie drużyny jakby grały sobie Summer League ???? Nie trafiają prostych dwutaktów ????Moim skromnym zdaniem lepiej na mecz, niż bawić się w handicapy. Ale powiem tak - miałem już pewniejsze bety niż to. To gram nie za wielką stawką i żeby lepiej się oglądało. Wall i Beal powinni robić różnice, jeżeli na obwodzie Wizards będą dawali radę, a Marcin pod koszem nie da się rozhulać Howardowi to mecz jak najbardziej do wygrania.
Edit : dobra, już widzę, że Marcin jest obsrany tam pod koszem i nie wie co robić. Będzie ciężki mecz ????
ide za ciosem i pobieram berlocq @ 1.44
blisko bylo ;PHans Podlipnik-Castillo @4,33 bet365
Co sądzisz o Bulls?blisko bylo ;P
Moim zdaniem wygrają, ale nie gram tego ????Co sądzisz o Bulls?
Tak patrząc to różnie może być. Bulls bez pomysłu na grę i trafiają bo mają szczęście jak na razie. Przewaga wynika ze słabej gry Bostonu ???? Zamknąłem z 30% zyskiem, więc źle nie jest.Moim zdaniem wygrają, ale nie gram tego ????
Edit : już grają i widzę wynik ???? nie było tematu, sorry. Skupiłem się za bardzo na meczu Wizardsów.
Mecz może iść w obie strony. Po takim kursie to nawet warto Boston atakować. Tylko jest taki czynnik - Bullsi teraz mają Wade'a - dla mnie to jest najbardziej cwany gracz NBA, kiedy dochodzi do wyrównanych końcówek on robi różnicę swoim sprytem i doświadczeniem, a spodziewam się tu wyrównanej końcówki. No ale druga sprawa jest taka, że jakieś czucie mam, że Boston podgonią wynik, z tym że wczoraj grali i mogą mieć trochę mniej sił w końcówce.Tak patrząc to różnie może być. Bulls bez pomysłu na grę i trafiają bo mają szczęście jak na razie. Przewaga wynika ze słabej gry Bostonu ???? Zamknąłem z 30% zyskiem, więc źle nie jest.
easy ????za 15 minut MLS DC UNITED z MONTREALEM IMPACT
chce zagrac over 2.5 bramki @ ~1.75 Betclic
Red Bul juz czeka w cwiercfinale, dc united gra ofensywnie a w szczegolnosci u siebie strzelaja sporo bramek. Ogólnie w ich ostatnich 10 meczach over 2,5 byl pokryty 9 razy i to zawsze z nawiazka, wiadome ze to play off ale jak strzela szybko gola to sie otworza pewnie ????