>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
i to jest mecz podlipnika z brelokiem, zadnego odpuszyczania kazdemu zalezy jest walka a nie co te popierdolki w austrii dzisaj.. &quot;a moze bym wygral ale mi sie nie chce, nie idzie moze sie uda, o nie trafilem&quot; taki mecz mozna obstawiac bo przynajmniej widac ze graja na calego.

e: nigdy sie nie naucze zeby nie grac overow na mogi... kwa tak samo jak na argentynskiej..
To trochę zabawne biorac pod uwage , ze przed chwila grales deblistki bez rankingu po 2,2 ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
i to jest mecz podlipnika z brelokiem, zadnego odpuszyczania kazdemu zalezy jest walka a nie co te popierdolki w austrii dzisaj.. &quot;a moze bym wygral ale mi sie nie chce, nie idzie moze sie uda, o nie trafilem&quot; taki mecz mozna obstawiac bo przynajmniej widac ze graja na calego.
e: nigdy sie nie naucze zeby nie grac overow na mogi... kwa tak samo jak na argentynskiej..
a o kim myslisz dokladnie ? ???? bo muray z simonem katowali sie do ostatnich sil ???? ferrer pomimo ze w 2 setach schodzil na kucka ????
btw : ide za ciosem i pobieram berlocq @ 1.44

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
To trochę zabawne biorac pod uwage , ze przed chwila grales deblistki bez rankingu po 2,2 ????
co w tym zabawnego, ze tak napisalem?no widzisz akurat te deblistki nie weszly ale 3 zaklady wczesniej itf kobiet wlazly z dobrymi kursami, zreszta nie musze ci sie z tego tlumaczyc, druga sprawa mialem ku temu jakies powody zeby sprobowac zagrac przeciw Perezkom w debla, nie wiem co cie boli ale wali mnie to
e: deblistki bez rankingu xD kurcze tamte przeciwko ktorym zagralem znajdowaly sie chyba kolo 1000 yhm hehehe, kolejny grajacy po rankingu ???? ?

H 902

hank

Użytkownik
Ma ktoś jakiś pomysł gdzie szukać wynik tego kosza w Argentynie? Kiedyś jakiś user mi tutaj w podobnej sytuacji podesłał strone z livem jakiegoś rosyjskiego bukmachera, ale nie mogę znaleźć tego posta. Co to mogła być za firma? na pewno nie maraton.

D 570

duff999

Użytkownik
Chodzi mi o to , że ciśniesz na turniej w Austrii mówiąc , że tam ktoś się nie starał. Mówisz ,że można grać mecz Berlocqa ,który oglądasz. Jednak w itf grasz coś o czym nie masz zielonego pojęcia kim są zawodniczki. Żadnej informacji kto jak gra , a nagle Ci turniej w Austrii nie pasuje. Ponadto podajesz typ gdy rywalki mają 5 letnie doświadczenie i prawie 100 spotkań razem na forum po kursie 2.2 na parę /młokosów z Kolumbii bez rankingu. Nie mając o tym żadnej wiedzy. Gdzie tu logika - To mnie bawi.
No offence każdy gra jak chce po prostu wyrażam moje zdanie rozumiem , że Cię to wali , ale zawszę mogę napisać co myślę o podawaniu takich typów.

D 570

duff999

Użytkownik
co w tym zabawnego, ze tak napisalem?no widzisz akurat te deblistki nie weszly ale 3 zaklady wczesniej itf kobiet wlazly z dobrymi kursami, zreszta nie musze ci sie z tego tlumaczyc, druga sprawa mialem ku temu jakies powody zeby sprobowac zagrac przeciw Perezkom w debla, nie wiem co cie boli ale wali mnie to
e: deblistki bez rankingu xD kurcze tamte przeciwko ktorym zagralem znajdowaly sie chyba kolo 1000 yhm hehehe, kolejny grajacy po rankingu ???? ?
Błagam Cię po rankingu... 100 spotkań razem vs 4 kurs 2.20 i dajesz takiego bubla na forum po czym piszesz o swoim &quot;tajmingu&quot; Bo od razu zostały przełamane.
Po prostu chodzi mi o to abyś nie wrzucał takiego syfu tu.
Luckboxowe typy albo wejdzie albo nie...

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Chodzi mi o to , że ciśniesz na turniej w Austrii mówiąc , że tam ktoś się nie starał. Mówisz ,że można grać mecz Berlocqa ,który oglądasz. Jednak w itf grasz coś o czym nie masz zielonego pojęcia kim są zawodniczki. Żadnej informacji kto jak gra , a nagle Ci turniej w Austrii nie pasuje. Ponadto podajesz typ gdy rywalki mają 5 letnie doświadczenie i prawie 100 spotkań razem na forum po kursie 2.2 bez żadnej wiedzy. To mnie bawi.
bawi to mnie twoja wypowiedz, tak porownalem mecz Troickiego z meczem Berloqa i widze kolosalna roznice w zaangazowaniu zawodnikow, jezeli ty tego nie dostrzegasz to nie mamy o czym rozmawiac, wracajac do debla i co z tego ze maja sto spotkan skoro nadal tluka sie po itfach? co to wogole za argument. Tak grywam itfy kobiet od dluzszego czasu i wychodze na tym dobrze, czasami wrzuce tu kursy do pogrania madralo, nie wiem o co masz bol dupy ale na pewno nie wrzucam tutaj czegokolwiek bez chwili zastanowienia i przeanalizowania danego spotkania, no ale co ja ci sie bede tlumaczyl przeciez wiesz lepiej.

domel206 802

domel206

Użytkownik
za 15 minut MLS DC UNITED z MONTREALEM IMPACT
chce zagrac over 2.5 bramki @ ~1.75 Betclic

Red Bul juz czeka w cwiercfinale, dc united gra ofensywnie a w szczegolnosci u siebie strzelaja sporo bramek. Ogólnie w ich ostatnich 10 meczach over 2,5 byl pokryty 9 razy i to zawsze z nawiazka, wiadome ze to play off ale jak strzela szybko gola to sie otworza pewnie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom