artorrotorro
Użytkownik
Pouille - **** Ci w ten żabi zad, parodysto ******.
ta bo kurs to wyznacznik tego kto wygrata bo normalne jest zeby zrobic 19-14...21-23 ???? wez sie lecz tymbardzije ze bre 1,4 liberec a dostali wjeb gdzie wygrali 1 set a kolejne 3 w ryj wyraznie
Swoim rozchwianiem emocjonalym udowadniasz, że też nim jesteś.bawcie sie dzieciaki ! :*
siekiera chyba jednak zatopil over na sisu, ja tknalem total na Randers lekko bo tam tylko randers i jeszcze jedna trzaskaja overy
nie tylko tobie zatopil szikago a mialem pograne mocarnie jak doszli na po 100 to zaczalem wierzyc ale sie skonczylo jak sie skonczylo pozniej mnie dobili blazersiWczoraj mi zatopił Chicago w NBA więc możliwe.
nie tylko tobie zatopil szikago a mialem pograne mocarnie jak doszli na po 100 to zaczalem wierzyc ale sie skonczylo jak sie skonczylo pozniej mnie dobili blazersi
chociaz o portland juz pisalem w 2 kwarcie ze dostana strzala ale szkoda bylo wychodzic ze strata
No i warto dodać, że nie trafił ich gość co ma 80% FT% w karierze ????Przy 100-100 bulsi mieli 2ft i 2x nietrafione kogo wina jak nie siekiery, proste.
Over w Minnesocie + Indiana?No i warto dodać, że nie trafił ich gość co ma 80% FT% w karierze ????