>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dzisiaj mają chyba jednak ochotę wygrać na wyjeździe ????
Edit: Albo i nie ????
Kiedyś oglądałem namiętnie siatkówkę, bo za gówniarza sam coś tam odbijałem i w sumie lubiłem ten sport. Ale ten mecz to jest paaatologia :cool:
Teraz to już jest 50/50. Jak wezmą tego seta, to nie widzę opcji żeby uwalili w tb. To już jest koniec. Nie ma już nic. Dzięki Loki.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Ja jestem ciekaw skad nasz typer wynajduje te mecze ???? przeciez to sa ligi ktorych nikt normalny nie oglada
Z tego co widzę, postawione przeciwko drużynie, która od kilku sezonów rok w rok jest ostatnia i wygrywa 5 meczy w sezonie na krzyż :razz:

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja tam Idę w stronę Ferrera dzisiaj.
I wcale takiej masowki nie ma na niego. Wiele osób stawia też na Isnera, ale zgadza sie jedno: dyspozycja dnia będzie kluczowa bo jeden jak i drugi są pod formą. Po prostu jakoś bardziej wierzę Hiszpanowi i go bardziej cenię ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja jestem ciekaw skad nasz typer wynajduje te mecze ???? przeciez to sa ligi ktorych nikt normalny nie oglada
Ktoś tam myśle ogląda, tak jak ja rano ogladam chińską albo australijską piłke, tak są pasjonaci koreańskiej siatkówki.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ktoś tam myśle ogląda, tak jak ja rano ogladam chińską albo australijską piłke, tak są pasjonaci koreańskiej siatkówki.
Ogólnie proponuję jakaś wizytę u specjalisty. Z takimi dolegliwościami nie wiem czy nie za późno dla Was ???? ???? ????

&lt;zarcik&gt; ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Wiem o tym, ale jak na razie idą równo. Zobaczymy czy dotrwają do TB czy ktoś się połamie. Na razie obaj bardzo pewnie na serwisie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom