tomek80
Użytkownik
Raczej cos na wieczór.thx cuś jeszce szykujesz?
Raczej cos na wieczór.thx cuś jeszce szykujesz?
Dzisiaj mają chyba jednak ochotę wygrać na wyjeździe ????Niech się dzieje bola woża
siatka Kepco @3.25
Kiedyś oglądałem namiętnie siatkówkę, bo za gówniarza sam coś tam odbijałem i w sumie lubiłem ten sport. Ale ten mecz to jest paaatologiaDzisiaj mają chyba jednak ochotę wygrać na wyjeździe ????
Edit: Albo i nie ????
Z tego co widzę, postawione przeciwko drużynie, która od kilku sezonów rok w rok jest ostatnia i wygrywa 5 meczy w sezonie na krzyż :razz:Ja jestem ciekaw skad nasz typer wynajduje te mecze ???? przeciez to sa ligi ktorych nikt normalny nie oglada
Ktoś tam myśle ogląda, tak jak ja rano ogladam chińską albo australijską piłke, tak są pasjonaci koreańskiej siatkówki.Ja jestem ciekaw skad nasz typer wynajduje te mecze ???? przeciez to sa ligi ktorych nikt normalny nie oglada
Ogólnie proponuję jakaś wizytę u specjalisty. Z takimi dolegliwościami nie wiem czy nie za późno dla Was ???? ???? ????Ktoś tam myśle ogląda, tak jak ja rano ogladam chińską albo australijską piłke, tak są pasjonaci koreańskiej siatkówki.
spokojnie Lopez narazie trafia , jeden gorszy gem i Lucas go dziabniePouille dzisiaj zero na returnie, może być trudno :/
Kasa misiu, to jest nisza póki co, a takich buki nie ogarniają.Ogólnie proponuję jakaś wizytę u specjalisty. Z takimi dolegliwościami nie wiem czy nie za późno dla Was ???? ???? ????
<zarcik> ????
pierwszy set czuje ze TB lecz w drugim beda raczej juz przełamaniaWiem o tym, ale jak na razie idą równo. Zobaczymy czy dotrwają do TB czy ktoś się połamie. Na razie obaj bardzo pewnie na serwisie.
Przecież żartowałem ????Kasa misiu, to jest nisza póki co, a takich buki nie ogarniają.
Cos w tym jestKarlovic z Ciliciem to w ogóle powinni zacząć mecz od stanu 6:6 i grać tb ????