>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
On na clayu nie gra źle, tylko że hard to jego nawierzchnia ???? Po prostu w hali grać nie potrafi i tyle ;)
Ja cały czas mam przed oczami mecz z Berdychem bodajże w Romie, jak wysłał Czecha na rowerze do domu xD
Gość w 2014 wygrał 4 turnieje pod rząd na cegle, w 16 meczach tracąc dwa sety. Definitywnie gra na mączce mu nie leży ????

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Ja cały czas mam przed oczami mecz z Berdychem bodajże w Romie, jak wysłał Czecha na rowerze do domu xD

Gość w 2014 wygrał 4 turnieje pod rząd na cegle, w 16 meczach tracąc dwa sety. Definitywnie gra na mączce mu nie leży ????
Kto powiedzial ze nie lezy?

Ale to nie clayowiec. Koniec kropka.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Pouille vs. Lopez - niby w hali lepiej czuje się Hiszpan, w ubiegłym tygodniu wygrał z Lucasem w Wiedniu, ale w Paryżu Pouille sobie tak w kasze dmuchać nie da, tym bardziej, że nawierzchnia wolna. Serve&amp;volley Lopeza nie będzie tak skuteczne. Czekam kto ma pierwszy serwis i idę w Pouille ????

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Jestem podobnego zdania Pouille powinien ogarnac Lopeza dzis , ogladalem ich ostatni mecz tak naprawde gdyby nie bledy Lucasa tez by go wygrał miał mp , tu dochodzi własna publiczność , wolniejsza nawierchnia turniej wyzszej rangi bo ATP 1000 wiec Pouille motywacje bd miał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom