Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Fajnie Udine zaczęło powiedziałbym nawet że aż za dobrze, debiut trenera i już widać inne nastawienie - zero strachu na początku a to ważne. Do tego Juve dzisiaj bez Bonucciego i Chielliniego w defensywie a w zamian z Benatią i emerytem Evrą. Środek pola też blady bo z Hernanesem i Leminą. Zapata z Teheru nie raz zostają w kontrze 2 na 2 i robi się groźnie.
Fajnie Udine zaczęło powiedziałbym nawet że aż za dobrze, debiut trenera i już widać inne nastawienie - zero strachu na początku a to ważne. Do tego Juve dzisiaj bez Bonucciego i Chielliniego w defensywie a w zamian z Benatią i emerytem Evrą. Środek pola też blady bo z Hernanesem i Leminą. Zapata z Teheru nie raz zostają w kontrze 2 na 2 i robi się groźnie.
Tradycyjnie jak to po przerwie na reprezentacje i zaraz LM w środę, chociaż teraz Dybala w wolnego jak to on przymierzył. Z gry Juve strasznie słabo, ale czego się spodziewać jak najważniejsi ludzie na ławce.
Tradycyjnie jak to po przerwie na reprezentacje i zaraz LM w środę, chociaż teraz Dybala w wolnego jak to on przymierzył. Z gry Juve strasznie słabo, ale czego się spodziewać jak najważniejsi ludzie na ławce.
Kursy bardzo dobre, a tak jak mówiłem i w defensywie i w środku pola strasznie słabo wyglądają. Jedyne co Allegri wymyśli to wejście Pjanicia i Higuaina także wiele nie zmieni się w tylnej formacji. Jakbym miał dopiero teraz grać to bym spróbował, ale ja już w tym meczu mam full.