valentine28
Forum VIP
Wszystko zależy od tego jaki skład realu wyjdzie. Jak będzie ronaldo, bale i przynajmniej 3/4 składu podstawowego to może być z 7:0Real bez formy, tak będzie
Wszystko zależy od tego jaki skład realu wyjdzie. Jak będzie ronaldo, bale i przynajmniej 3/4 składu podstawowego to może być z 7:0Real bez formy, tak będzie
Udinese gol @ 2,50 Bet365
Fajnie Udine zaczęło powiedziałbym nawet że aż za dobrze, debiut trenera i już widać inne nastawienie - zero strachu na początku a to ważne. Do tego Juve dzisiaj bez Bonucciego i Chielliniego w defensywie a w zamian z Benatią i emerytem Evrą. Środek pola też blady bo z Hernanesem i Leminą. Zapata z Teheru nie raz zostają w kontrze 2 na 2 i robi się groźnie.
A jak nie to bedzie 3/4-0 i te rozważania nie mają sensu w tym momencie:grin:Wszystko zależy od tego jaki skład realu wyjdzie. Jak będzie ronaldo, bale i przynajmniej 3/4 składu podstawowego to może być z 7:0
O kurde 3 minuty to trwało :grin:
Atakować na to, że udinese strzeli 2 bramke warto?Tradycyjnie jak to po przerwie na reprezentacje i zaraz LM w środę, chociaż teraz Dybala w wolnego jak to on przymierzył. Z gry Juve strasznie słabo, ale czego się spodziewać jak najważniejsi ludzie na ławce.
co za pastuchy oddac 5 gemow z rzeduBangoura/Quigley - Baker/KFC 2.05 MD doubles
365
Kursy bardzo dobre, a tak jak mówiłem i w defensywie i w środku pola strasznie słabo wyglądają. Jedyne co Allegri wymyśli to wejście Pjanicia i Higuaina także wiele nie zmieni się w tylnej formacji. Jakbym miał dopiero teraz grać to bym spróbował, ale ja już w tym meczu mam full.Atakować na to, że udinese strzeli 2 bramke warto?
o losie. na Real -2,5 tylko @1.30 ;D troche wstyd ;pJa już dziś wchodzę w over 7.5 Real Legia póki stoi po 7.0 ????