Pokazał kartke, to decyzja powinna być nie do odwołania, chyba, że Kuba wraca i strzela karnego :grin:Prawda jest taka, że słusznie ją anulowali bo absolutnie nie zasłużył.
Niby dlaczego powinna być nieodwołalna, właśnie bardzo dobrze, że można to zweryfikować w przypadku ewidentnych błędów.Pokazał kartke, to decyzja powinna być nie do odwołania, chyba, że Kuba wraca i strzela karnego :grin:
Kerber @2
Nie ma kontuzji, po prostu jest w słabej formie.Djoker kontuzja czy mozna grac grubo w jego strone ?
sprawdź ile ona grała, rywalki już się przygotowują do turnieju mistrzyń, a ta się tu męczy jeszcze niepotrzebnie... kontrolowana przegrana zapewne czas chwilę jeszcze odpocząć...Czy mi się wydaje czy Kerber trochę na wyjebce gra?
To co gra Djokovic to jakiś kabaret, siatka, auty...Djoker kontuzja czy mozna grac grubo w jego strone ?
jak ktoś zarobił 100 baniek na korcie, to chyba nie ryzykuje kariery... może kiedyś, teraz to wątpię bardzo. Słabiutka forma i niedoleczony.Ciekawe co pograł u buków Djoko
Dobrze wiem ile grała, ale nigdy nie ma pewności czy zawodnik odpuści mecz nawet jak powinien dla własnego dobra. Pytam, bo jestem w pracy i nie mogę cały czas obserwować - upewnić się chciałem:grin:sprawdź ile ona grała, rywalki już się przygotowują do turnieju mistrzyń, a ta się tu męczy jeszcze niepotrzebnie... kontrolowana przegrana zapewne czas chwilę jeszcze odpocząć...
Widziałem go wczoraj w STS, za 100zł pograł.Ciekawe co pograł u buków Djoko :razz: