calanau
Użytkownik
Hehe sedziego musieli ochroniarze odprowadzac do szatni, tak sie Dijon zagotowal w tunelu ????Widzieli jakie karne sie teraz gwizdze we Francji? Drukarnia jak nie wiem co...
Hehe sedziego musieli ochroniarze odprowadzac do szatni, tak sie Dijon zagotowal w tunelu ????Widzieli jakie karne sie teraz gwizdze we Francji? Drukarnia jak nie wiem co...
No to jeszcze Anderlecht i ksiegujemya co ja niby napisałem? Że Wolfsburg musi stracić tutaj gola, bo błędy popełniają masakryczne.
Z tego co widzę, to Ty nie grasz live, także księgowanie zostaw miNo to jeszcze Anderleht i ksiegujemy
W ostatniej kolejce puścili ze 4 bramki po spalonych w tym jeden to już mega patola bo liniowy w ogóle nie trzymał linii. Nie wiem czy tam jest tak niski poziom czy po prostu ten sezon mają fatalnyHehe sedziego musieli ochroniarze odprowadzac do szatni, tak sie Dijon zagotowal w tunelu ????
Screenow ci nie bede wysyłałZ tego co widzę, to Ty nie grasz live, także księgowanie zostaw mi
A odnośnie meczu Anderlechtu, to mam wrażenie że może wyglądać podobnie do spotkania Southampton.
No szkoda ze nie weszło, chłopak by miał udana niedzieleten typo co mu mecz Wolfsburgu zamykal kupon pewnie na ladnym wkurwie teraz...
kurs 5 zł heheheBuk ma zamknięte oczy trzyma sie faworyta który nic nie gra.
Kurs na win Wisły to teraz 5 zł a tylko oni maja okazje do strzału.
2X - 1.40 - remisu Wiśle zabierze jedynie karny.
BaH
za 1 zł, a za 1000 to 5000 :grin:kurs 5 zł hehehe
jest tu jakis cwaniak ????
chyba 1000 ????za 1 zł, a za 1000 to 5000 :grin: