coś powinno paść, w miare otwarty mecz. Poczekałbym tak do 1,7/1,8 i wchodziłbym w over 1,5ftGol do HT w Poznaniu warto?
Uważałbym na Modenę.
Lech to dziady,Wisła podobnie, w naszej lidze nie strzela się bramek w niedziele o tej porze :grin:coś powinno paść, w miare otwarty mecz. Poczekałbym tak do 1,7/1,8 i wchodziłbym w over 1,5ft
Pogoda nie nadaje się do gry w piłkę ????Lech to dziady,Wisła podobnie, w naszej lidze nie strzela się bramek w niedziele o tej porze :grin:
70:67
Southampton powyżej 6.5 rzutów rożnych @2.02 Betano
Ogladasz ? Tak slabo graja ?Uważałbym na Modenę.
Śledziłem przebieg pierwszego seta, który frajersko oddali. Poza tym moim zdaniem bedą słabsi niż w poprzednim sezonie bez Bruno i Lucasa. Ravenna wiadomo raczej dół tabeli ale są lepsi niż taka Sora czy właśnie Latina z którą gra Lube.Ogladasz ? Tak slabo graja ?
Ranheim -0,5 HT @1.85
ja mam odwrotne zdanie ogladam mecz i bardziej na bramke zasługuje Red Bull niz wilki zagrałem ich x2 1.4 dorzuciłem Lube 1.35 w siatke Italy ako 1.89Jak tak patrze, to Wolfsburg nie ma prawa nie stracić bramki.
Wolfsburg - Lipsk over 0.5 @1.53
do tego można dorzucić Anderlecht @1.53, bo wydaje się, że mają sporą przewagę
Łącznie @2.35.
A teraz jeszcze raz tylko czytamy ze zrozumieniemja mam odwrotne zdanie ogladam mecz i bardziej na bramke zasługuje Red Bull niz wilki zagrałem ich x2 1.4 dorzuciłem Lube 1.35 w siatke Italy ako 1.89
a co ja niby napisałem? Że Wolfsburg musi stracić tutaj gola, bo błędy popełniają masakryczne.ja mam odwrotne zdanie ogladam mecz i bardziej na bramke zasługuje Red Bull niz wilki zagrałem ich x2 1.4 dorzuciłem Lube 1.35 w siatke Italy ako 1.89