>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dobra, 2 dni temu Meralco wygrywając 16 pktami przed 4 kwartą to teraz niech się zrewanżują, Meralco, kurs 10. Jak odrobią sporo to pewnie zamknę z zyskiem ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
ostatnio Mińsk u siebie w kilku meczach siedemdziesiąt kilka, a Saratov w delegacjach podobnie ale to tylko taka mała moja prywatna uwaga ;)
Ja w meczach Saratova pomijając mecz z Astaną widzę notorycznie powyżej 85. Spotkania towarzyskie to żaden wyznacznik.

Tak czy siak, linia jak dla mnie jest niska i moim zdaniem mecz zakończy się wynikiem powyżej 175 punktów.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dobrze, że nie czekałem do końca 1 połowy bo Meralco dwie trójeczki sypnęli i odrobili 6 pkt, teraz przegrywają &quot;tylko&quot; 15 pktami ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Alaves v Malaga / Malaga over 5,5 korka @ 1,92 unibet, obecnie maja 4.
Malaga w drugiej polowie cisnie, i praktycznie nie schodzi z polowy Alaves. Brakuje im skutecznosci i jakosci by wykonczyc swoje okazje, ale pod polem karnym Alaves sa czesto i dwa korki w 20 minut powinni wykrecic.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Alaves v Malaga / Malaga over 5,5 korka @ 1,92 unibet, obecnie maja 4.

Malaga w drugiej polowie cisnie, i praktycznie nie schodzi z polowy Alaves. Brakuje im skutecznosci i jakosci by wykonczyc swoje okazje, ale pod polem karnym Alaves sa czesto i dwa korki w 20 minut powinni wykrecic.
✅ na luzaku ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Jak Harrison przegra tego seta w TB, to chyba warto zagrać jego win. Gość pokonał w tym sezonie na hardzie chociażby Raonicia i Isnera a takich na poziomie BACHINGERA to ostatnio rozjeżdżał masowo.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Po pierwszej połowie +5,5 na Barcelonę wyglądało bardzo pewnie, ale Bilbao pokazało że ten początek to nie był przypadek. Ja zamykam, szkoda nerwów. Teraz handi jest +3,5

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Ostrów Wlkp. - Sopot&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Ostrów Wlkp.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.65&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Bilbao - Barcelona&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Barcelona&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.85&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
W Ostrowie nawet przy 2 dogrywkach nie złapią pułapu 150 ptk.
Wiedziałem, że poziom nie jest najlepszy, ale z czym my do ludzi...
Airball za airballem..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom