>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
oglądam mecz Alaves - Malaga i polecam powyżej 3,5 kartek
do przerwy jest zero, ale robi się ostry mecz, wynik stykowy i muszą się posypać. Sędzia overowy, minimum 4 kartki na mecz. Już ostatnie 10 minut było ostre, ale się wstrzymał. Po przerwie zacznie rzucać kartkami.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dzisiaj o 14:00 zagra w kosza mega overowy Saratov z Minskiem. Linia to 167.5 @1.93 (Pinnacle).
Obie drużyny grały ze sobą 4 krotnie i za każdym razem linia została pokryta (we wszystkim meczach padło powyżej 180 pkt).
Wydaje się fajna opcja na popołudnie ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
No to już chyba się mogę pożegnać z 20 pktami, najpierw debil 2 wolne rzucił gorzej niż dzieci z podstawówki, a potem jakieś trójki z za załosny co do obręczy nie dolatują...

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
oglądam mecz Alaves - Malaga i polecam powyżej 3,5 kartek
do przerwy jest zero, ale robi się ostry mecz, wynik stykowy i muszą się posypać. Sędzia overowy, minimum 4 kartki na mecz. Już ostatnie 10 minut było ostre, ale się wstrzymał. Po przerwie zacznie rzucać kartkami.
Już nie chcesz bana i już możesz czytać to kurwisko? ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Dzisiaj o 14:00 zagra w kosza mega overowy Saratov z Minskiem. Linia to 167.5 @1.93 (Pinnacle).
Obie drużyny grały ze sobą 4 krotnie i za każdym razem linia została pokryta (we wszystkim meczach padło powyżej 180 pkt).
Wydaje się fajna opcja na popołudnie ????
ostatnio Mińsk u siebie w kilku meczach siedemdziesiąt kilka, a Saratov w delegacjach podobnie ale to tylko taka mała moja prywatna uwaga ;)

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Błagam powiedzcie co robić ...
do wyciągnięcia 5 cyfrówka i nie wiem czy wejdzie czy nie. Są tu jacyś znawcy Niemieckiej piłki?
Moim zdaniem Wilki się dzisiaj postawią i sami strzelą 2 bramki. Dla dobra Twojego serca, zrób sobie kontkę tak żebyś parę k, miał - na zdrowie wyjdzie a pamiętaj, że chytry 2 razy traci ! Ja jakiś czas temu w spotkaniu spotkaniu Realu z Levante w 83 minucie postawiłem kontrę na remis w spotkaniu i dzięki Bogu, bo miałem za 1k do wyjęcia 11k, a postawiłem na kursie 15 na remis za 8 stówek i wyszło na moje !

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
To co gra Barcelona to jedno słowo: błazenada.
Niech oni to przegrają błagam. Rozgrywający którzy pudłują 2/2 wolne, center próbujący rzucać za 3, rzuty z za zasłony, które nie dolatują do obręczy. Co to ku... ma być, zawody u-12?!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom