>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Od wczoraj kusi mnie pograć na Riske. H2H 0-4, co jeszcze bardziej skłania mnie do zagrania tego typu. Kiedyś o tym tutaj pisałem.
Riske @ 3.5 całoroczny
✅

Skoro grały przez 2,5h, to w finale zagram przeciwko niej, liczę na zmęczenie.

Peng @ 2.5 całoroczny

Otrzymane punkty reputacji: +2
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Moja cierpliwość już się skończyła, biorąc typy z tego forum można jedynie zbankrutować, już chyba po raz 5 wziąłem do pogrania singla od ludzi z rangą lub bardzo dużą reputą i po raz 5 przegrywam. Tym razem wielki znawca od hokeja, to samo znawcy od csa czy koszykówki i ręcznej. 5/5 przegrane, nie biorę już stąd nic trzeba grać samemu bo wtedy nie ma się do nikogo pretensji

F 129

fascio

Użytkownik
Moja cierpliwość już się skończyła, biorąc typy z tego forum można jedynie zbankrutować, już chyba po raz 5 wziąłem do pogrania singla od ludzi z rangą lub bardzo dużą reputą i po raz 5 przegrywam. Tym razem wielki znawca od hokeja, to samo znawcy od csa czy koszykówki i ręcznej. 5/5 przegrane, nie biorę już stąd nic trzeba grać samemu bo wtedy nie ma się do nikogo pretensji
Ale po co to napisałeś?

M 2,5K

mati89

Forum VIP
✅
Skoro grały przez 2,5h, to w finale zagram przeciwko niej, liczę na zmęczenie.
Peng @ 2.5 całoroczny
spadki niesamowite, już 1,9 na Chinkę
tak samo Alison więc idę pod prądi biorę Amerykankę ???? , imo zmęczenie moze wyjść w razie rozgrywania długiego meczu, jeśli Amerykanka wygra 1 set to będzie szybko
@ hahah spada dalej, na Peng już 1,75 (startowo było 2,75)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Po to żeby inni też wiedzieli jakie gówna dają &quot;znawcy&quot; niektórych działów sportowych i żeby nie grali na pałę ich typów tylko trzymali się swoich

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
spadki niesamowite, już 1,9 na Chinkę

tak samo Alison więc idę pod prądi biorę Amerykankę ???? , imo zmęczenie moze wyjść w razie rozgrywania długiego meczu, jeśli Amerykanka wygra 1 set to będzie szybko

@ hahah spada dalej, na Peng już 1,75 (startowo było 2,75)
Dziwna sytuacja, może jest jakieś info o okntuzji czy coś? Smierdząca sprawa.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Musiala pojsc nagle masowka na peng. Ale nie taka jak tutaj piszecie , ze 10 osob zagra na forum i juz masowka, tylko gruba kasa wchodzi w gre

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom