Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ostatnio też tak zaczęli i było 6-4. No ale dzisiaj raczej ciężko. Szkoda, bo rozważałem over ale dokonałem złego wyboru...
Edit: No wszystko nie po mojej myśli jak na razie ... tak to jest, im byłem pewniejszy typów, tym jest gorzej, a do tego ich ilość dzisiaj ... słaboooo
Tak btw. brawo dla mnie ... jak ja sprawdzałem i nie zorientowałem się, że Khudobin broni ... kurde, w życiu bym tego przecież nie zagrał. Dobra zawijam z tego
Oglądam sobie Pens na tvp sport i jest jakiś quiz - znałem odpowiedź to i odpowiedziałem na tt.Gościu wymienia mnie później z imienia i nazwiska na antenie.
Swoją drogą od 15 minuty 1 tercji i na początku 2 ruszyli na nich jak wygłodniałe wilki. Może jeszcze coś z tego będzie. Lubią zacząć od 0-2 chłopaki ????
Edit: Killorn i 2-2 !
O, wróciłem bo mnie chwile nie było a tu tampa już 2:2 ????
Jeszcze minnesota i będzie pięknie
@Edit
a tymczasem w LoL-u Edward gaming weźmie chyba 3 grę ????