>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Chelsea gra swoje, mnie dziwią wybory kadrowe trenera Leicester. Widać brak Mahreza i wsparcia od Musy dla Vardiego. Czekam na Islama Slimaniego póki jest jeszcze co dogonić...
Może znowu jest oszczędzanie na Ligę Mistrzów? Te wybory, tak jak piszesz, są dziwne. Tylko niech Ranieri nie zapomni, że czerwona strefa się zbliża.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Myslicie, ze Ranieri znowu podda sie po pierwszej polowie i zacznie sciagac najlepszych zawodnikow by dac im odpoczac przd LM tak jak to zrobil w meczu z Man Utd?
Jesli tak to Chelsea powinna na luzie wygrac druga polowe.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Myslicie, ze Ranieri znowu podda sie po pierwszej polowie i zacznie sciagac najlepszych zawodnikow by dac im odpoczac przd LM tak jak to zrobil w meczu z Man Utd?

Jesli tak to Chelsea powinna na luzie wygrac druga polowe.
Simpsona i Marheza nawet nie musi ściągać. Leicester wygląda jakby za karę grało te mecze ligowe i czekało tylko na Ligę Mistrzów.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Czy mi sie wydaje, czy Roma lepiej wyglada personalnie jesli chodzi o wyjsciowe 11stki...kursy na Rome podskoczyly w gore a na Napoli spadly...hmm

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
ciekawe ile Hill daje, że Leicester spadnie z premier? nie wierzę żeby młoty i stołki się nie odbiły, a lisy do nory mistrzowskiej ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
ciekawe ile Hill daje, że Leicester spadnie z premier? nie wierzę żeby młoty i stołki się nie odbiły, a lisy do nory mistrzowskiej
Przed sezonem bylo @ 17...potem po pierwszych kolejkach spadlo do @ 9...a teraz to nie wiem, ale nie sadze by spadli bo w PL jest kilka zespolow ktore sa zdecydowanie slabsze takie jak Hull, Sunderland, Swansea, Borro wiec Leicester moze spac spokojnie nawet jak beda grali w krate przez caly sezon to i tak sie utrzymaja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom