>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Można żałować, że Djokovic nie wygrał, bo kurs z Murrayem pewnie by był znacznie większy niż z Agutem, pewnie dadzą z 1,10-1,20 o ile Murray wygra z Simonem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Pamiętam jak na początku sezonu Agut grał z Baghdatisem, był lepszym zawodnikiem w 1 secie, Marcos zaczął poprawiać włosy z 4 razy chyba, doszło do małej wymiany zdań i Agut przegrał 2:0, drugi set do 0.
W Rotterdamie miał meczowe z Klizanem, 3 set przegrał do 0. ????
A co zrobił niedawno w finale w Winston ???? 1seta wygrał w drugim z brejkiem i &quot;nagle&quot; prąd odcięło

Ale cos smierdział kurs na Djokera dzis, te wzrosty i prawie 1,2 było.

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Dziękuję polsatowi sport że spotkanie Bautista - Djokovic nie komentuje Katarzyna Nowak (kamień z serca) ????
GO go Bautista-Agut po win @5,5 bet365
i zgodnie z moim planem, aczkolwiek przyznam się: spękałem i zamknąłem z potrojeniem, ale nie narzekam

Otrzymane punkty reputacji: +9
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Chelsea - Leicester BTS @ 1.80 bet365 ⛔⛔⛔ a wy jak to widzicie? kurs na Chelsea śmieszny, a w tym sezonie jakoś w kapitalnej formie nie są, Wszystko opiera sie na Coscie, Lisy myslę że stać na bramkę, a musza gonić czołówkę, chociaz oni bardziej skupiaja sie na LM, ale mysle ze bedzie ciekawy mecz

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;A. Blinkova - E. Kostova&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: E. Kostova&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.38&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

rooni 135

rooni

Forum VIP
Soeda prowadzi 1-0, ale moim zdaniem ma jeszcze rezerwy ten gracz, jeżeli dzisiaj wygra czekam na jutrzejszy finał. Przy układzie gdyby wygrał Thompson dzisiaj jutro mogą być ciekawe kursy ze względu na ranking obu graczy. Laksonen dzisiaj jest underdogiem a teoretycznie jest w lepszej formie. Przy wygranej Thompsona mogą być ciekawe kursy na SOede.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja wiem, że na tym etapie rozgrywek to wróżenie z fusów, ale proszę zaprotokołować: mistrzostwo Australii zdobędzie Melbourne City lub Sydney FC.
Dziękuję za uwagę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom