peterkovic
Użytkownik
Podbijam Romę, grają coś? widze rożnych sporo, ale czy dadzą rade władować 2 bramki? Sassuolo pewnie autobus?
Skoro tak dobrze Ci idzie, to podbijam prośby:Ok, szybko się posłuchali. To jak tacy grzeczni wszyscy dzisiaj to Chelsea szybko bramka po przerwie ????
Robię sobie multiligę i trochę Romę patrzę. Generalnie przeważają, mieli poprzeczkę i jeszcze kilka groźnych okazji, ale Sassuolo też się odgryza. Myślę, że gospodarze jakieś punkty dziś ugrają.Podbijam Romę, grają coś? widze rożnych sporo, ale czy dadzą rade władować 2 bramki? Sassuolo pewnie autobus?
Ja mam ze swojego kuponu jeszcze do zrobienia BTS West Ham vs Chelsea więc wszystko od The Blues zależy i awans City, więc najlepiej żeby nie męczyć się w karnych ????Skoro tak dobrze Ci idzie, to podbijam prośby:
Do tego jeszcze Southampton, Higuain, Napoli, Feyenoord i FC Koln
Tam to będzie problem nawet jutro rozegrać. Lało jak skur... a teraz wszędzie nadają trzęsienia ziemi w Rzymie a tam normalnie mecz przecież grają. Cyrki straszneFiora odwołana czy cały czas myślą nad wznowieniem?
Mhm, to wiem, ale mam w tle stream włączony i widzę, że chodzą i myślą czy wznowić. Rzucają piłką, nawet piłkarze na chwilę wybiegli. Dlatego pytam czy jakaś oficjalna decyzja była, bo jak powiedzą by grać to mogą się kopać w kałużach nawet jeśli to nie ma sensu...Tam to będzie problem nawet jutro rozegrać. Lało jak skur... a teraz wszędzie nadają trzęsienia ziemi w Rzymie a tam normalnie mecz przecież grają. Cyrki straszne