>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Podbijam Romę, grają coś? widze rożnych sporo, ale czy dadzą rade władować 2 bramki? Sassuolo pewnie autobus?
Robię sobie multiligę i trochę Romę patrzę. Generalnie przeważają, mieli poprzeczkę i jeszcze kilka groźnych okazji, ale Sassuolo też się odgryza. Myślę, że gospodarze jakieś punkty dziś ugrają.

Fiora odwołana czy cały czas myślą nad wznowieniem?

Chyba warto kolejny gol West Hamu pograć, albo jakiś ich over, bo dużo lepiej od Chelsea wyglądali w 1 połowie i powinni wyżej prowadzić.

chibs 241

chibs

Użytkownik
West ham vs Chelsea

Chelsea w ostatnich minutach przycisnęła młoty, spokojnie mogli już remisować, a nawet prowadzić, ale brakło trochę szczęścia. Widać, że zależy im na tym pucharze, pewnie Conte zrobi zmiany i jeszcze wezmą ten mecz

Chelsea wygra w 90min 4,75 za drobne
+
Chelsea awans 2,37 grubiej

Bet365

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Skoro tak dobrze Ci idzie, to podbijam prośby:
Do tego jeszcze Southampton, Higuain, Napoli, Feyenoord i FC Koln :cool:
Ja mam ze swojego kuponu jeszcze do zrobienia BTS West Ham vs Chelsea więc wszystko od The Blues zależy i awans City, więc najlepiej żeby nie męczyć się w karnych ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Tam to będzie problem nawet jutro rozegrać. Lało jak skur... a teraz wszędzie nadają trzęsienia ziemi w Rzymie a tam normalnie mecz przecież grają. Cyrki straszne
Mhm, to wiem, ale mam w tle stream włączony i widzę, że chodzą i myślą czy wznowić. Rzucają piłką, nawet piłkarze na chwilę wybiegli. Dlatego pytam czy jakaś oficjalna decyzja była, bo jak powiedzą by grać to mogą się kopać w kałużach nawet jeśli to nie ma sensu...
e: mam przeczucie, że dzisiaj jednak to dograją...

ice29 251

ice29

Użytkownik
i Fiorentina już gra, ale leje nadal mocno
kolejny gol dla West Hamu chyba kwestia czasu
edit: 2-0 ???? może jeszcze postrzelają

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Fiorentina - Crotone under 2,5 @ 1,725 Bet365
Leje niemiłosiernie, to jeszcze postanowili na 25 minut przerwać by znów wznowić. Fiorentina powinna to jakoś i tak wymęczyć ale takiego overa to tu już nie będzie.
e: Crotone gol matko bosko, fatalny błąd Tatarousanu

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom