rambo131
Forum VIP
71 - 73Mobis Phobeus 3,15 można spróbowac.
71 - 73Mobis Phobeus 3,15 można spróbowac.
buehehe nie zdążyłem... bo pisałem i gol dla SIPGTianjin Teda DNB 2.20.... nie przegrają ????
SIPG bez Hulka... a bez niego lipa ????
teraz Pliskova po wygraną i Pogoń po jeszcze jednego gola w meczu
Egis 2 w kosza, mocno, po 1.55
Orientujesz się w ogóle ile Hulk tam strzelił goli, że przyszedł dopiero zimą i że gre ciągnie Elkeson i do czasu kontuzji Conca?Tianjin Teda DNB 2.20.... nie przegrają ????
SIPG bez Hulka... a bez niego lipa ????
Tak orientuje.... Hulk wyłączony przez dłuższy czas również przez kontuzję, ale jak tylko wrócił strzelił gola czy nawet dwa...Orientujesz się w ogóle ile Hulk tam strzelił goli, że przyszedł dopiero zimą i że gre ciągnie Elkeson i do czasu kontuzji Conca?
Iasi win ht 1.75
sock win 2 set
1.60
co na tej stronie jest czego nie ma na m in transfermarkt.pl ??http://leaguespy.com/ korzysta ktos z tej strony ? Kiedys sie placilo abonament za wszystkie ligi, pozniej widzialem ze za dana lige a teraz znow wrocili do tego pierwszego pomyslu ? Czy tylko interesujace mnie ligi mozna wykupic ? Orientuje sie ktos ?
zapowiedzi meczowe, kto w jakiej formie, kontuzje, przydatnosc pilkarza, mnostwo meczy, pogoda w danym miejscu, odleglość jaka musza przebyc pilkarze na wyjazd. Ogolnie wszystko w jednym miejscu.co na tej stronie jest czego nie ma na m in transfermarkt.pl ??