Krasnodar II - FK Biolog Novokubansk Ponizej 3,5 @ 1,40
4.4jKuzmin 10-8 -> 10-12
Podbijam po @3
Kuzmin @3 (1/10)
Muguruza w ostatnim czasie strasznie dołuje, nic nie może ugrać. Forma poszła w piach dlatego gra jak gra. Na garosie było zupełnie inaczej. Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie daMam takie pytanie jak Muguruza wygrała Rolanda? Rywalki tak słabo grały? Czy ona tak kosmicznie, bo z tego co teraz widzę, to jest tylko tłem Karolinki. Wyciera nią kort na jutrzejsze spotkania...
Tam gadasz, Isia trzyma równy poziom przez cały sezon ???? ????Muguruza w ostatnim czasie strasznie dołuje, nic nie może ugrać. Forma poszła w piach dlatego gra jak gra. Na garosie było zupełnie inaczej. Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie da
2 set też dla Struffa ?Isner tragedia co on gra.
Zero przygotowania.
Tu raczej problem jest poważniejszy. Aż taki zjazd formy nigdy nie jest przypadkowy. Na początku wydawało mi się, że występują typowe problemy z niemocą potwierdzenia słuszności tak wielkiego zwycięstwa, lecz to też nie jest to.Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie da
Nie wiem jakie kursy tam są w tym momencie ale moim zdaniem tak.2 set też dla Struffa ?