>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Co wy się tak rzucacie na Piśkę, przecież z taką prędkością co ona serwuje to ja na wstecznym z parkingu wyjeżdżam, a jak widzę, że ona serwuje asa albo return wraca w karo to się zastanawiam co trzeba mieć pod garem, żeby tak zagrać. Jakim cudem ona była kiedyś jeden mecz od zostania liderką WTA to nikt chyba nie panimaje.

master. 1K

master.

Użytkownik
Struff vs Isner B365
Struff 1 set @ 2.10

Isner jeszcze bardziej drewniany niz ustawa przewiduje
No i pieknie ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Mam takie pytanie jak Muguruza wygrała Rolanda? Rywalki tak słabo grały? Czy ona tak kosmicznie, bo z tego co teraz widzę, to jest tylko tłem Karolinki. Wyciera nią kort na jutrzejsze spotkania...

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Mam takie pytanie jak Muguruza wygrała Rolanda? Rywalki tak słabo grały? Czy ona tak kosmicznie, bo z tego co teraz widzę, to jest tylko tłem Karolinki. Wyciera nią kort na jutrzejsze spotkania...
Muguruza w ostatnim czasie strasznie dołuje, nic nie może ugrać. Forma poszła w piach dlatego gra jak gra. Na garosie było zupełnie inaczej. Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie da

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Muguruza w ostatnim czasie strasznie dołuje, nic nie może ugrać. Forma poszła w piach dlatego gra jak gra. Na garosie było zupełnie inaczej. Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie da
Tam gadasz, Isia trzyma równy poziom przez cały sezon ???? ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tak już jest że się całego sezonu równo grać nie da
Tu raczej problem jest poważniejszy. Aż taki zjazd formy nigdy nie jest przypadkowy. Na początku wydawało mi się, że występują typowe problemy z niemocą potwierdzenia słuszności tak wielkiego zwycięstwa, lecz to też nie jest to.

Pamiętamy też młodą Bouchard, która swego czasu czarowała na szlemach. Teraz jest żenadą do kwadratu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom