>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Nie wiem kto pisał, ale zamiast krytykować to może warto coś samemu napisać i rozpocząć dyskusję? Najlepiej krytykować innych.
ja w dziale nie pisze, bo buk to i tak loteria, może robić piękne opisy oparte statystykami a jak nie ma szczęścia to i tak nie wejdzie

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Piłka ręczna, Bundesliga 15:00
Wetzlar - Flensburg
Typ : Wetzlar +4,5 @1,85
( Taka linia i kurs dostępna jeszcze tylko na iforbet. Na 365 już zleciała do 3,5 na innych bukach oscyluje w granicach 1,7-1,75)
Za wysoka linia na gospodarza dzisiejszego meczu. Wetzlar u siebie przegrał więcej niż 4 bramkami tylko raz od 2015 roku. Spokojnie powinni zatrzymać też Flensburg, który nie rzuca zbyt wielu bramek, a ostatnio u siebie miał spore problemy, aby wygrać z Wisłą Płock. Wetzlar w tym czasie wygrał pewnie 2 spotkania i dla gości nie będzie to łatwe spotkanie, szedłbym nawet delikatniej w stronę niespodzianki.
⛔ 2 połowka to tragedia.
Na teraz grubiej próbuje PSG -5,5...

minglee 312

minglee

Użytkownik
jakiś spec z działu podawał, że Lazio gra fajną otwartą piłkę, pierwszy raz odpaliłem ich mecz i grają gorzej niż Pescara czy inne Crotone ????
No tak, skoro pierwszy raz odpaliłeś Lazio to zapewne Pescary czy Crotone na oczy nie widziałeś więc co to za pisanie, poza tym nie może im się przytrafić słabszy mecz tak? ???? jest takie powiedzenie, &#39;gra się tak, jak przeciwnik pozwala&#39;, to tak na przyszłość, specu

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Celtic cisnie Rangersow ostro. 20 minut do konca, mozliwe, ze cos wcisnal. W ostatnich 10 minutach mieli poprzeczke, i 3-4 dobre okazje do strzelenia gola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom