Chyba inny mecz oglądałeśSuarez chyba troche przyaktorzyl a sedzia nie nadarzył za akcja ????
Chyba inny mecz oglądałeśSuarez chyba troche przyaktorzyl a sedzia nie nadarzył za akcja ????
Polecam maść na ból dupy, karny jak najbardziej zasłużony, a że Valencia powinna zarobić trochę więcej kartek to już nie wspomnę.Gdzie Barca nie może tam sędzie pomoże ????
Sock @1.95
Zverev predzej chyba sie poplacze niz wygra
Jaki był wynik tego SK co w nocy polecales grać i jaki tam byl kurs bo odpuscilem a ciekaw jestem jak sie skonczyloteraz trwa druga mapa, którą prawdopodobnie weźmie dignitas, a później będzie 3, bo fnatic wygrało pierwszą.
Swoją drogą, nie ma to jak pograć sobie ładnie leicester i dołożyć ten głupi arsenal na podbitkę...
SK wygrało planowo, 2:1 w mapach. Szło @1,55 złapać.Jaki był wynik tego SK co w nocy polecales grać i jaki tam byl kurs bo odpuscilem a ciekaw jestem jak sie skonczylo
to jest tylko ekstraklasa jeszcze łamanca zrobią :grin:Widze, ze Cracovia tez dzisiaj potopi kupony...co oni graja ...tylko za glowe sie zlapac
Zaraz swojaka strzela nie nie lamaka zrobia ????to jest tylko ekstraklasa jeszcze łamanca zrobią
ostatnia kwarta + masa wolnych w ostatnich minutach nie trafionych.
:grin: Mieć taką przewagę i wypuścić to z rąk... Nie wiem na co też Kamyk tyle czekał z tymi czasami...Trefl Sopot vs Rosa Radom
Rosa Radom -4.5 @1.86 bet365
doliczony czas mozna zamknac skontrowacStal Mielec vs Miedz Legnica Stal DNB @ 2.20 1/10 bet365