Wydaje mi sie ze jest szansa na czerwoo i ósma :grin:
bankMiddlesbrough lub remis @2,62
jestem kibicem Arsenalu ale każda seria sie kiedyś kończy a gospodarze nie wyglądają zbyt dobrze
jprd.. faktycznie ale zem zrąbał... pierwsza wtopa i to tak poważna kurna.... jprd aż nei wierz., że taki ślepy byłem. Chciałęm co innego a wziałem... lol ale hahahhaha Sam z siebie sie śmieje.przecież już masz zakład przegrany bo to sie tyczy map a nie rund ????
Fnatic wygrało 1 mapę i to już uwala twój handi -1.5 mapy ????
bo max może być 2:1 dla digów
Arsenal @3.20
handicapy rundowe masz tylko i wyłącznie na mapy ????jprd.. faktycznie ale zem zrąbał... pierwsza wtopa i to tak poważna kurna.... jprd aż nei wierz., że taki ślepy byłem. Chciałęm co innego a wziałem... lol ale hahahhaha Sam z siebie sie śmieje.
hahahahaha co oni teraz za rundę przegrali ????Fnatic ????
Konfig przez całego bs-a jeszcze musiał przejść ????Ten ninja defuse, masakra...
to nie są półfinały, tylko ćwierćfinały ^^Konfig przez całego bs-a jeszcze musiał przejść ????
No to decider na mirage, dobry półfinały dzisiaj mamy.
Chociaż przyjemnie mi się oglądało i ogląda mecz hahaha ???? ???? :grin::grin::grin:hahahahaha co oni teraz za rundę przegrali ????
Ten ninja defuse, masakra... zwłaszcza że przecież doskonale wiedzieli gdzie mają bombę ????
Myślę już o tym półfinale jutrzejszym i stąd pomyłkato nie są półfinały, tylko ćwierćfinały ^^
karny zasłużony, ale pierwszy gol to kpina. Najśmieszniejsze jest to że zanim w ogóle barcelona zaatakowała powinien być koniec meczu... Bardzo dużo szczęścia :OGdzie Barca nie może tam sędzie pomoże ????