???? Andrei Stefan Apostol v Sarp Agabigun (Andrei Stefan Apostol wygra seta 2) @ 2,05
jeżeli Julka nie będzie miała kontuzji mózgu to wygra na luziena dzisaj bet dnia Golubic - Georges 1.83 o 14
widzialem ja na hali z Alexandrova i zagrala nijak w dwoch setach przegrywajac , w poprzednim spotkaniu na hali wygrala 2-0 ale nie zachwycala i to z duzo nizej notowana rywalka. Na ta chwile wg mnie Georges nie ma zbyt duzych szans na ogranie bedacej w bardzo dobrej formie Golubic w tym roku ma 7/2 a Georges 1/1 na hali, nie znaczy to moze zbyt wiele ale to kolejny maly plusik zeby isc za typem. Przekonamy sie kolo 15 kto mial racje.jeżeli Julka nie będzie miała kontuzji mózgu to wygra na luzie
Myślę nad tym od rana, ale Monf jednak za dobra forma. Jest małe value ale wychodzi mi że za małe jednakGoffin @2.40
Siema, moim zdaniem warto spróbować
Nie było streama przecież.Ktoś napisze co ciekawego działo się w meczu Kubota? Nie miałem okazji obejrzeć ????
FC Bardez - Corps of Signals over 0,5 HT @1,75
???? Levanga Hokkaido v Tochigi Brex (3. kwarta - Kto pierwszy zdobędzie 20 punktów) ŻADNA @ 2,1
Nawet nie wiedziałem, nie było mnie w domu. Czyli mogły się cuda odjaniepawlać, a wiedzą tylko Ci, co byli na miejscuNie było streama przecież.